Bendrovės „Folis“ 20-mečio proga - iškilminga puota Vilniaus rotušėje

Skambant Renesanso laikų muzikai ketvirtadienio vakarą Vilniaus miesto rotušėje iškilmingai paminėtas spaudos įrangos tiekimo bendrovės „Folis“ 20 metų jubiliejus. Vakaro metu bendrovės kolegas, bendražygius ir verslo partnerius iš Lietuvos bei užsienio lydėjo senoviniais kostiumais pasidabinę šokėjai bei muzikantai. Po iškilmingų fanfarų trimitavimo, bendrovės generalinė direktorė Juliana Bernatawicziene pasidžiaugė, jog bendrovė „Folis“ tapo tikru rinkos lyderiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 9:05 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:05 PM

„Nuoširdžiai džiaugiuosi bendrovės kolektyvu, klientais ir tiekėjais – be galo malonu matyti jus čia, šioje šventėje“, - sakė generalinė direktorė.

„Per 20 metų mes jau užaugome ir norime pasidžiaugti, jog ilgą kelią mūsų ištikimi klientai ėjo kartu su mumis. Tai reiškia, jog mes ėjome teisingu keliu. Per tuos metus mes tapome ne tik partneriais ar kolegomis, bet ir bičiuliais“, - sakė bendrovės „Folis“ komercijos direktorius Algirdas Mielkus.

Specialiai jubiliejaus proga susirinkusiems svečiams komercijos direktorius A. Mielkus skyrė dainą „Kelias“, kurią atliko Liudas Mikalauskas. Skambant foninei muzikai, puotos dalyviai mėgavosi kulinarinais šedevrais, o vakaro kulminacija tapo G.B.Pergolesi opera „Tarnaitė – ponia“.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.