D. Trumpas už 600 litų

Norite išvysti ir išgirsti Donaldo Trumpo verslo paslaptis ne iš televizijos realybės šou „Mokinys“ (The Apprentice)? Tai nėra brangu. 600 litų - ir bilietas jūsų rankose. Už tiek Lietuvoje ir visame pasaulyje platinami išankstiniai bilietai į Nacionalinį sėkmingų žmonių kongresą 2012, kuris vyks po mėnesio Londone.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 9:01 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:32 PM

Pigių bilietų į šį renginį pasiūlė grupinių apsipirkimų portalas kuponai.lt. Iš pirmo žvilgsnio tai gali pasirodyti it pasiūlymas lengvatikiams. Tačiau Nacionalinis sėkmingų žmonių kongresas (The National Achievers Congress) iš tiesų vyks Londone spalio 5 - 7 dienomis.

Ir tai yra tradicinis renginys, kuriame nuolat dalyvauja ne tik D. Trumpas, bet ir Anthony Robbinsas bei dar tuzinas kitų daugiau ar mažiau žinomų verslo pamokslininkų.

Šis renginys nėra toks jau išskirtis - jis rengiamas nuolat nuo 1994 metų. Ir nuolaida bilietui nėra išskirtinė lietuviams. Maždaug už tiek pat išankstiniai bilietai į šį renginį siūlomi visame pasaulyje, nepamirštant pabrėžti, kad renginio dienomis įėjimas kainuos šešis kartus daugiau.

Pigiausi bilietai į renginį yra dar pigesni. D. Britanijoje jie siūlomi už 334 litus.

Tačiau jau iš tiesų norite atsisėsti prie vieno stalo su D. Trumpu, tektų pakloti dešimt kartų didesnę sumą - 5736 litus. Tuomet kasdien galėsite vakarieniauti su pagrindiniais renginio pranešėjais ir net dalyvauti privačioje klausimų ir atsakymų sesijoje su D. Trumpu - skelbia kuponai.lt.

Nepamirškite, kad už kelionę trims dienoms į Londoną - skrydžio bilietus, maitinimą ir nakvynę turėsite susimokėti patys.

Šis renginys jau pats savaime yra geriausias pavyzdys, kaip reikėtų suktis versle. Agresyvi rinkodara, skatinanti kuo greičiau pasinaudoti nuolaidomis, nes bilietų tuoj tuoj neliks, garsūs vardai ir paslapties šydas, gaubiantis tokius seminarus, - labai šykšti informacija tiems, kurie dar nesusimokėjo.

Mintimis apie vieną šių renginių pasidalijo getunstuckblog.com blogo kūrėjas. Jis pripažino, kad labai vertina galimybes daugiau sužinoti apie žmogaus prigimtį ir verslą ir mėgsta dalyvauti įvairiuose mokymuose. Todėl nuvyko į Nacionalinis sėkmingų žmonių kongresą vykusį šiemet Kalifornijoje, San Chosė.

Iš tiesų paskaitas kongrese skaito daugiau ar mažiau žinomi verslo žmonės, tačiau daugelio jų tikslas reklamuoti savo sėkmę ir susirasti klientų kitiems, „gilesniems“ ir brangesniems seminarams. Per pertraukas jie kviečia registruotis į savo mokymus, kuriems, be abejonės, tik šio renginio metu taikoma išskirtinė nuolaida. Kažkur jau girdėta. Blogeris pabrėžė, kad kone vienintelis agresyviai savo paslaugų klientams nesiūlęs žmogus buvo D. Trumpas.

„Daugelis pranešėjų laidė pokštus, kalbėjo apie uždirbtus milijonus. Bet kaip tai pasiekti, atskleidė tik tiek, kad sužadintų smalsumą. Susidarė įspūdis, kad kai kurių pranešėjai atstovai nuo scenoje rėkė stereotipinius reklaminius šūkius, o po to už kampo į kumštį juokėsi, kad renginio dalyviai dar ir susimoka, kad tai išgirstų, kai paprastai už tokią reklamą per televiziją tektų pakloti milžiniškus pinigus“, - rašė blogeris, atskleidęs tipinę pardavimų formulę, kuri ir lemia šių renginių sėkmę.

Tik sėkmę, turbūt tiems, kurie šiame renginyje moko, o ne mokosi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.