Milijonąjį prekės ženklą ES įregistravo Lietuvos įmonė

Lietuvos įmonės „Valentis“ maisto papildas „Cignon“, skirtas sausgyslėms, tapo milijonuoju registruotu ES bendrijos prekiniu ženklu. Tai Lietuvai pranešė ES prekių ženklų ir pramoninio dizaino ženklų tvarkymo institucija Vidaus rinkos harmonizavimo tarnyba (OHIM).

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 18, 2012, 10:10 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:32 PM

Bendra ES prekių ženklų ir dizaino registravimo sistema pradėjo veikti 1996 metais, tad milijonosios registracijos teko laukti net 15 metų.

„Šį papildą OHIM registravome todėl, kad jis šiuo metu jau parduodamas ES šalyse, taigi jo kopijavimo atveju įmonė patirtų tikrai didelių nuostolių“, - teigia UAB „Valentis“ akcininkas Vaidotas Deveikis. „Prekinių vardų patentinė apsauga - vienas iš įmonės prioritetų, nes į prekinius ženklus investuojamos didelės lėšos ir kompanija taip stengiasi maksimaliai apsaugoti savo investicijas.“

„Valentis“ - farmacijos įmonių grupė, kurianti ir gaminanti preparatus Lietuvai bei eksportuojanti į daugiau nei 10 pasaulio šalių. ,,Valentis“ turi savo atstovybes Lenkijoje, Latvijoje, NVS, Čekijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.