„Pieno žvaigždžių“ ledai „Svalia“ pripažinti geriausia šių metų naujiena Rusijoje

Didžiausios ir vienos

Daugiau nuotraukų (0)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2012-09-21 18:44, atnaujinta 2018-03-16 15:51

Pieno žvaigždės“ su ledais „Svalia Plombir“ Rusijos rinkoje startavo tik šį sezoną. Tai, kad „Svalia“ ledai buvo įvertinti kaip geriausias naujas produktas 2012 m. Rusijos rinkoje, parodo, kad bendrovės iš šviežios grietinėlės gaminamus ledus dėl jų aukštos kokybės vertina ne tik vartotojai Lietuvoje, bet ir užsienio rinkose“, - sako „Pieno žvaigždžių“ pardavimų direktorė Eglė Vitkauskienė.

Pasak jos, siekiant patenkinti žymiai išaugusius vartotojų poreikius, „Pieno žvaigždės“ vien per šiuos metus į nauja ledų gamybos įrangą investavo apie 5 mln. litų.

„Nauja įranga Rusijos rinkai gaminame natūralius, šviežios grietinėlės ledus „Svalia Plombir“, „Svalia Miau“, „Svalia Gurmanam“ tiek porcijomis, tiek didesnėse šeimyninėse pakuotėse. Ledai tapo turtingesnių, įvairesnių skonių“, - sako E. Vitkauskienė.

„Pieno žvaigždės“ savo produkciją Rusijoje, kuri yra didžiausia eksporto rinka, parduoda su prekės ženklu „Svalia“.

Pagal pardavimų pajamas didžiausia Baltijos šalyse pieno perdirbimo bendrovė šiais metais investicijoms numato skirti daugiau kaip 43 mln. litų, iš jų apie 22 mln. litų bus investuojama į sviesto gamybą bendrovės filiale Mažeikių pieninė.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą