Kiek kainuoja į svečius pakviesti Beyonce?

Stebint įvairius madų renginius, dėmesį atkreipia pirmose eilėse sėdintys įžymūs žmonės. Ten jie ateina ne tik megzti pažinčių ar pasigrožėti naujomis pavasario ir rudens kolekcijomis – nemažai žvaigždžių panašius renginius lanko ne savo noru, o už solidžias pinigų sumas. Pranešama, kad už vieno mados šou aplankymą tokios įžymybės, kaip Beyonce, gali paprašyti iki ketvirčio milijono litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2012, 8:18 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:24 AM

Los Andžele esančio mados salono „Decades“ savininkas Cameronas Silveris portalui hollywoodreporter.com pasakojo, kad mados namai žvaigždėms moka ne visuomet.

„Dažniausiai prekės ženklai apmoka žvaigždėms skrydį ir kelių dienų atostogas mieste, kuriame vyksta mados šou. Kai kurios žvaigždės yra pasirašiusios kontraktus ir privalo dalyvauti visuose šou, o kai kurios pasitenkina vienkartiniu mokesčiu“, - sakė C. Silveris.

Štai sąrašas žinomų žmonių, kurių vieno apsilankymo renginyje kainą pavyko sužinoti žiniasklaidai:

Beyonce – 2010 metais ši žinoma JAV atlikėja prašė maždaug 267 tūkst. litų (100 tūkst. JAV dolerių) už tai, kad aplankytų mados renginį.

Rihanna – britų žurnalistams pavyko iškapstyti, kad už tai, jog dalyvautų Karlo Lagerfeldo 2012 metų rudens kolekcijos pristatyme, atlikėja gavo 260 tūkst. litų (97,5 tūkst. JAV dolerių).

Aktorė Chloe Sevigny, gerai žinoma Niujorko mados pasaulyje, už vieną apsilankymą mados renginyje gauna maždaug 173 tūkst. litų (65 tūkst. JAV dolerių).

Aktorė Blake Lively iš serialo „Gossip Girl“  ir skandalais pagarsėjusi žvaigždutė Kim Kardashian už vieną pasirodymą pirmosiose žiūrovų eilėje pageidauja maždaug 135 tūkst. litų (50 tūkst. JAV dolerių).

Pabrėžiama, kad tokie atvejai, kai apmokamas vienas pasirodymas, yra labiau išimtis, nei taisyklė. Renginius lankantis įžymus žmogus dažniausiai būna pasirašęs ilgalaikį kontraktą su prekės ženklu ir įvairių šou lankymas yra to kontrakto dalis.

Be aktorių ir atlikėjų, taip pat pinigų gauna mados tinklaraštininkai. Tiesa, jų gaunami čekiai gerokai kuklesni – nuo 5 iki 25 tūkst. litų. Be to, jiems neužtenka pasirodyti renginyje – po to dar privaloma parašyti atsiliepimą ir naujų drabužių pristatymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.