Vokiečių logistikos verslas stiprina pozicijas Lietuvoje

Gilias tradicijas pasaulinėse rinkose turinčios vokiško kapitalo bendrovės „Rhenus Logistics“ ir „Kärcher“ Vilniuje pasirašė dviejų metų trukmės bendradarbiavimo sutartį. Pasirašyta sutartis ne tik sustiprins vokiečių bendrovių pozicijas Lietuvoje, bet ir visame Baltijos šalių regione.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2012, 5:34 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:31 AM

Neabejojama, bendrovių pasirašyta sutartis po dviejų metų bandomojo laikotarpio bus sutvirtinta ilgesniais įsipareigojimais.

Bendrovės „Rhenus Svoris“ Logistikos departamento vadovas Ramūnas Pilvelis pabrėžė, kad svarbiausias bendradarbiavimo tikslas – suteikti kokybiškas paslaugas ir užmegzti ilgalaikius bendradarbiavimo santykius.

„Šis sandoris svarbus mūsų įmonei tiek dėl savo dydžio, tiek dėl profilio“, - sakė R. Pilvelis.

Valymo įrangos gamintojų vykdomoji direktorė Baltijos šalims Marta Naudžiūnienė patvirtino, kad sutartis pasirašyta nusprendus pakeisti iki šiol buvusį partnerį.

„Bendrovė „Rhenus Svoris“ veikia trijose Baltijos šalyse. „Kärcher“ taip pat turi atstovybes šiame regione. Abiejų bendrovių pagrindinės atstovybės yra Lietuvoje, todėl yra labai paprasta bendrauti ir koordinuoti visus veiksmus“, - teigė M. Naudžiūnienė.

Dėl pasirašytos sutarties apčiuopiamą naudą pajus ne tik bendrovės „Kärcher“ partneriai, bet ir tiesioginiai vartotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.