„Big Idea Group“ Lietuvoje turi naują vadovę

Ieva Vozbutaitė-Beliauskė nuo spalio mėnesio ėmė vadovauti komunikacijos agentūrų grupei „Big Idea Group“ Lietuvoje. Ilgametę komunikacijos ir rinkodaros patirtį turinti I. Vozbutaitė-Beliauskė nuo 2008 m. iki šiol dirbo vykdančiąja direktore „Big Idea Group“ priklausančioje ryšių su visuomene agentūroje UAB „Euro RSCG PR“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2012, 5:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:28 AM

Prieš tapdama „Euro RSCG PR“ direktore I. Vozbutaitė-Beliauskė vadovavo bendrovės „SBA Idėjos namams“ rinkodaros padaliniui, buvo atsakinga už tarptautinės maisto gamybos kompanijos „Nestle“ prekės ženklą „Maggi“ Baltijos šalims, taip pat dirbo viešųjų ryšių agentūrose „DDB&Co Katkevičius“, „PR Service/Edelman Affiliate“.

Naujoji „Big Idea Group“ Lietuvoje vadovė ekonomikos ir verslo vadybos bei tarptautinių santykių bakalauro diplomus įgijo Ursinus universitete JAV, o magistro studijas tęsė ISM Vadybos ir ekonomikos universitete Lietuvoje. Eidama naujas pareigas I. Vozbutaitė-Beliauskė taip pat tapo ir viena pirmųjų moterų, valdančių tarptautinės komunikacijos grupės padalinį Lietuvoje.

Iki šiol visai komunikacijos agentūrų grupei „Big Idea Group“, vienijančiai agentūras Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje, vadovavo vienas iš partnerių Mark Eikner. Atskirose šalyse komunikacijos agentūrų grupės vadovų neturėjo.

„Šie valdymo pokyčiai padės „Big Idea Group“ geriau integruotis į tarptautinį tinklą „HAVAS“. Nauja „Big Idea Group“ vadovo šalyje pozicija padės užtikrinti šį procesą. Taip pat leis stiprinti savo kaip integruotos, lanksčios bei į klientus orientuotos komunikacijos grupės pozicijas ir pabrėžti unikalią įmonių struktūrą“, – teigė Mark Eikner.

Šalies vadovas padės dar labiau suvienyti atskiras„Big Idea Group“ komunikacijos agentūras.

„Tarpdiscipliniškumo komunikacijoje poreikis vis didėja. Tad „Big Idea Group“ sutelktos komunikacijos agentūros turi unikalią galimybę pasiūlyti savo klientams iš „vienų rankų visą jiems reikalingą įvairialypį paslaugų paketą. Be to, priklausydami „Havas“, mes galime naudotis šio tinklo kūrybos ir žiniasklaidos planavimo agentūrų patirtimi bei metodikomis, skirtomis įvairioms komunikacijos sritims“, – sakė Ieva Vozbutaitė-Beliauskė.

1996 metais pradėjusi savo veiklą kaip agentūra „IDEA“, Estijoje įkurta bendrovė jungia 14 reklamos, žiniasklaidos planavimo, ryšių su visuomene ir skaitmeninės rinkodaros įmonių. Trijose šalyse esančiuose jos padaliniuose dirba apie 150 darbuotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.