Čiužinių gamintojai paguldė vyrą į lovą su dviem avimis

„Sukūrę reklaminį  siužetą, kuriame vaidina avys, pamanėme, kad reikėjo kurti du siužetus. Vienas būtų toks, koks ir yra dabar - pristatantis „Loną“, o kitas – istorija apie šios reklamos kūrimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2012, 7:20 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:25 AM

Greičiausiai populiaresnis būtų būtent antrasis“, - juokavo lietuviškų čiužinių gamintojos generalinis direktorius Kazimieras Jakutis.

Naujoje reklamoje čiužinius pristatanti bendrovė pasirinko netradicinį sprendimą – modeliais „įdarbino“ avis. Reklamos idėją bendrovei pasiūlė viena reklamos agentūra, o prie projekto dirbo Alberto Berton Giacchetti - italas reklamos specialistas. 

„Pirminis sumanymas buvo paprastesnis – kadangi negalėdamas užmigti žmogus skaičiuoja avis, todėl jos ir buvo pasirinktos.

Svarstėme kurti „kompiuterines avis“, tačiau tai pasirodė gana brangu. Tada gimė idėja filmuoti tikras avis“, - pasakojo įmonės  pardavimų vadovas Domas Jakutis.

Pasidomėję keliuose avininkystės ūkiuose, reklamos specialistai atrado ir būsimus modelius. Avys buvo renkamos ir pagal jų išvaizdą – kad nebūtų nei per didelės, nei per mažos, ne per daug garbanotos.

Iš ūkio Molėtų rajone į Vilnių atvežtos būsimos aktorės buvo išmaudytos, sušukuotos ir pakirptos. Tada atvykęs veterinarijos specialistas avis-aktores užmigdė. Anot veterinaro, avis galima migdyti tik keturioms valandoms, vadinasi, per tą laiką turėjo būti sukurtas ir vaizdo klipas, ir surengta fotosesija. Reklamos agentūra parinko ir aktorių – greta viduryje lovos miegančio vyro buvo paguldytos dvi miegančios avys. Nors jos buvo paruoštos trys, tačiau, anot D. Jakučio, visos trys į lovą netilpo: „Užteko dviejų“.

Avys miegojo ant vieno iš prabangiausių įmonės gaminamų čiužinių. „Vėliau čiužinio apvalkalą teko išmesti, nes užmigdžius avis atsipalaidavo ne tik jų raumenys, tačiau ir kiti vidaus organai“, - juokavo D. Jakutis. 

Anot D. Jakučio, gyvūnų teisių gynėjai neturėtų nerimauti – avys buvo įdarbintos ir užmigdytos prižiūrint ir konsultuojant veterinarui.

Nauja reklamine kampanija bendrovė pristato pernai kartu su dizaineriu Nauriu Kalinausku sukurtą pirmąją lietuviškų čiužinių kolekciją. Už šią kolekciją įmonė buvo apdovanota „Gero dizaino“ prizu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?