A. Guogai Lietuvoje pritrūko vietos

Kaune atidaręs didžiausią savo vardu pavadintą lažybų punktą profesionalus pokerio lošėjas Antanas Guoga užbaigs investicijas Lietuvoje. Naujas milijonieriaus tikslas – plėsti verslą užsienyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Ingrida Žirlienė („Lietuvos rytas“)

Oct 19, 2012, 1:32 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:13 AM

Prieš metus Paryžiuje paskelbtas Metų pokerio asmenybe A.Guoga vietoje nenusėdi. Žinomas lošėjas prekybos ir pramogų centre „Akropolis” Kaune šeštadienį atidarys dar vieną ir jau paskutinį Lietuvoje lažybų punktą „TonyBet”.

Šis lažybų punktas taps pavyzdžiu, kuris bus pristatomas ir užsienyje. Pagal jo modelį panašus punktas bus steigiamas Estijoje. Be to, A.Guoga jau gavo licenciją lažybų punktą įkurti ir Danijoje.

„Lietuvos bendrovės sugeba įveikti kliūtis ir gauti licencijas visose pasaulio šalyse. Maža to, lietuviai geba konkuruoti tarptautinėje rinkoje”, – plėtra džiaugėsi A.Guoga.

Ketvirtajame „Akropolio” aukšte įrengtas lažybų punktas bus ne tik didžiausias, bet ir prabangiausias visoje Lietuvoje.

Įstaiga užims 120 kvadratinių metrų plotą, nemažai pastangų įdėta ir kuriant modernų interjerą.

„Mūsų veikla daugiausia susijusi su krepšiniu. Šalia „Akropolio” veikia „Žalgirio” sporto arena, todėl varžybos bus ranka pasiekiamos”, – pasakojo A.Guoga.

Klientai turės galimybę gyvai stebėti krepšinio rungtynių transliacijas ir bandyti spėti, kurią iš mėgstamų komandų lydės sėkmė. Verslininkas skaičiuoja, kad per mėnesį naujajame lažybų punkte Kaune apsilankys apie 2 tūkst. lažybų mėgėjų.

A.Guoga visuomet laikėsi pozicijos, kad lažybos turi būti laisvalaikio leidimo būdas. Todėl šalia lažybų punkto kitų metų sausio viduryje duris turėtų atverti ir restoranas.

500 kvadratinių metrų plotą užimanti įstaiga kauniečius ir miesto svečius vaišins didkepsniais ir šviežiais upėtakiais, kurie auginami Trakų rajone esančiose Anupriškėse.

Čia veikia A.Guogos įkurtas didžiulis pramogų ir poilsio parkas „Tony Resort”. Taip pat bus pakrikštytas ir verslininko restoranas Kauno „Akropolyje”.

Į naujo lažybų punkto atidarymą A.Guoga investavo 200 tūkst. litų, apie milijoną litų kainuos naujojo restorano įrengimas.

Punkto atidarymas Estijoje kainuos apie 3,5 mln. litų. Iš viso Lietuvoje veikia daugiau kaip 20 „TonyBet” lažybų punktų.

Titulų nestinga

A.Guoga, labiau žinomas kaip Tony G, yra lietuvių kilmės profesionalus pokerio lošėjas. Buvęs vaikų Rubiko kubo čempionato nugalėtojas 11 metų emigravo į Melburną (Australija).

Jis yra vienas Lietuvos sportinio pokerio federacijos įkūrėjų. 2010 m. kovo 20 d. ji tapo oficialia Lietuvos sporto federacija.

2011 metais Paryžiuje vykusioje ceremonijoje A.Guoga buvo paskelbtas Metų pokerio asmenybe. 2011 metais jam suteiktas „Pasaulio lietuvio 2011” vardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.