Į prizų dalybas Kaune suplūdo 14 tūkstančių žmonių

Šeštadienį Kaune, „Žalgirio“ arenoje buvo sunku pasisukti. Į koncerno „Eastcon“ renginį suplūdo 14 tūkstančių żmonių iš visos Lietuvos.

Daugiau nuotraukų (1)

Vėjūnė Inytė

Oct 22, 2012, 12:56 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:17 PM

Šventės dalyviai klausėsi garsiausių šalies atlikėjų, laimėjo per tūkstantį įvairių koncerno prizų, kelionę į egzotišką šalį bei du automobilius.

Šventė prasidėjo tarptautine koncerno gaminių muge. Joje dalyvavo svečiai iš Vokietijos, Čekijos, Slovakijos, Latvijos ir Rusijos.

Vėliau renginio vedėjas Arūnas Valinskas susirinkusiuosius pakvietė į arenos salę.

Šventės svečiams koncertavo Vytautas Šiškauskas, Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, sportinių šokių kolektyvas „Žuvėdra“, Bjelle ir „Peru“, Arvydas Vilčinskas su sūnumi Tadu, Marius Jampolskis, Irūna Puzaraitė, Eglė ir Vytautas Juozapaičiai, Kauno rajono „Božolė“ choras.

Koncerto pertraukų metu vyko intriguojančios prizų dalybos. Žaidžiant momentines loterijas laimingieji atgavo pinigus uż prekes, įsigytas mugėje bei laimėjo per tūkstantį įvairių prizų.

Įtampa augo artėjant pagrindinių prizų - egzotiškos kelionės bei dviejų automobilių laimėtojų paskelbimui. Viena sutuoktinių pora pretendavo į du - „Mazda 6“ ir „Mazda 3“ automobilius.

Traukiant burtus paaiškėjo, kad egzotišką kelionę laimėjo Vida Repečkienė iš Anykščių. Moters salėje nebuvo, todėl A. Valinskas tiesiog iš arenos, klausantis tūkstančiams żmonių, jai paskambino telefonu. „Trukdome iš mokesčių inspekcijos“, - bandė šmaikštauti renginio vedėjas.

Tačiau moteris nesutriko, atšovė, kad mokesčių inspekcija šeštadienį nedirba.

Tada A. Valinskui, skambant arenoje buvusių żmonių juokui, teko ilgai įtikinęti, kad moteris laimėjo kelionę, o ši vis negalėjo patikėti, kad tai ne pokštas.

Laimingoji galės pasirinkti ar keliauti į Kiniją ir aplankyti Didžiąją kinų sieną, arba Tadžmahalą Indijoje, koliziejų Italijoje, Petros miestą Jordanijoje, Kristaus statulą Brazilijoje, Maču Pikču Peru ar Žičen Ica Meksikoje.

Vėliau atėjo metas lemiamam šventės momentui - automobilių dalyboms.

Traukiant burtus paaiškėjo, kad automobilius laimėjo Rasa ir Bronius iš Plungės rajono. Tačiau jų salėje taip pat nebuvo, todėl pagal żaidimo taisykles šeimai skirtas tik vienas automobilis „Mazda 3“.

Renginio vedėjas ir vėl skambino nugalėtojams. Atsiliepusi Rasa buvo nustebusi, tačiau prisipažino, kad su vyru lyg ir skiriasi, todėl automobilį tikrai pasiliksianti sau.

Pagal żaidimo taisykles antrąjį automobilį „Mazda 6“ galėjo laimėti vienas iš arenoje tuo metu buvusių żmonių. Burtai lėmė, kad jis atiteko Jurgitai Nareckienei iš Panevėžio. Moteris iš netikėtumo ašarojo. „Laimėti tikėjausi, bet išgirdus savo pavardę, ištiko šokas“, - susijaudinusi kalbėjo moteris.

Renginio metu su svečiais nuolat bendravo koncerno „Eastcon“ įkūrėjas Klausas Lippsas. „Eastcon Lietuva“ direktorius Saulius Suveizdis sakė, kad žaidimas vyko dvejus metus. Jam prasidėjus, buvo paskelbta, kad dalyviai laimės įspūdingus prizus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?