Pasauliniai svetingumo standartai – jau Lietuvoje

Kas vienija prestižinius viešbučių tinklus „Hilton“, „Hyatt“, „Ritz Carlton“, „Marriott“ ir leidžia jiems išlikti savo srities lyderiais? Gera reputacija, kurios vienas svarbiausių elementų – personalas, apmokytas pagal aukščiausius svetingumo standartus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2012, 3:38 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:25 PM

Prestižinius viešbučių ir restoranų tinklus vienija AHLEI.

AHLEI (angl.American Hotel & Lodging Educational Institute) mokymo institucijos svetingumo vadybos mokymo programa pripažįstama pažangiausia ir labiausiai atitinkančia darbdavių lūkesčius. 1953 m. ją įkūrė didžiausia pasaulyje viešbučių tinklų asociacija „American Hotel & Lodging Association“, vienijanti daugiau nei 15 tūkst. narių.

Instituto misija – teikti aukščiausius svetingumo standartus atitinkantį išsilavinimą ir sertifikuoti svetingumo srityje dirbančius profesionalus. Išskirtiniai instituto pasiekimai ir veiklos įtaka svetingumo industrijai kasmet įvertinama prestižiniais apdovanojimais („Telly“, „Aurora“, „Axiem“, „Davey“ ir kt.).

Šiuo metu institutas turi apie 90 partnerių 54 pasaulio šalyse. Šveicarija ypač vertina AHLEI mokymų naudą, ruošiant aukščiausio lygio svetingumo sferos darbuotojus, todėl AHLEI moduliai įdiegti net penkių Šveicarijos aukštųjų mokyklų programose.

Svetingumo vadybos kursai internetu

Šiandien studijuoti AHLEI galima ir Lietuvoje – 2011 m. Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla (TTVAM) tapo akademine AHLEI partnere Lietuvoje.

Mūsų šalies svetingumo industrijos darbuotojams atsivėrė naujos galimybės įgyti profesinių žinių bei sėkmingai konkuruoti tarptautinėje šios srities darbo rinkoje.

AHLEI siūlomos studijos internetu – tai vieninga instituto parengtų mokymo modulių sistema, taikoma visame pasaulyje ruošiant aukščiausios kategorijos svetingumo sferos darbuotojus.

Medžiaga suskirstyta į temas pagal kompetencijas ir parengta konkrečios srities specialistų. Vaizdo informacija, pagrindiniai terminai, nuorodos, konkrečių atvejų tyrimai, prezentacijos, viktorinos ir kita interaktyvi veikla padeda lengvai įsisavinti naują informaciją.

Kuo AHLEI skiriasi nuo kitų mokymo institucijų? Tai lanksti sistema, siūlanti mokymus tiek asmenims, planuojantiems dirbti svetingumo industrijoje, tiek ir šios srities profesionalams, norintiems pagilinti savo žinias konkrečioje srityje ir įgyti tarptautinį pripažinimą turintį AHLEI svetingumo vadybos sertifikatą ar diplomą.

Siūloma daugiau nei 30 atskirų modulių iš įvairių svetingumo veiklos sričių (nuo svetingumo industrijos įvado iki tokių specializuotų temų kaip SPA centrų rizikų valdymo), todėl kiekvienas asmuo gali pasirinkti individualios specializacijos mokymosi programą.

Išklausius kiekvieną modulį ir išlaikius egzaminą studentui suteikiamas to modulio sertifikatas, patvirtinantis įgytą kompetenciją. Nė viena mokymo institucija nėra taip tampriai susijusi su svetingumo srities industrija, kaip AHLEI – tai lemia, kad mokymo programos tikslai visiškai atitinka darbdavių poreikius.

Prestižinis svetingumo vadybos diplomas

Ši naujai atsivėrusi mokymosi galimybė Lietuvoje ypač aktuali dirbantiems svetingumo srityje ir norintiems tobulėti arba planuojantiems profesinę karjerą tarptautiniams tinklams priklausančiuose viešbučiuose ar restoranuose.

AHLEI mokymo sistemą puikiai vertina solidžiausių svetingumo industrijos objektų vadovai visame pasaulyje. Šis tarptautinis diplomas ar atskirų modulių sertifikatai neabejotinai atvers naujas galimybes Lietuvoje ir užsienyje.

AHLEI institutas nuolat atnaujina savo mokymo programas, egzaminuoja ir sertifikuoja būsimus specialistus, akademinių partnerių dėstytojus. AHLEI akademiniai partneriai (Lietuvoje – Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla) konsultuoja, koordinuoja studijų procesą savo šalyje ir padeda skleisti svetingumo standartus Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.