Iš chirurgijos paslaugų įmonės tikisi 5 mln. litų apyvartos

Medicinos technologijas gydytojams ir pacientams teikianti bendrovė „Interlux“ stiprina pozicijas rinkoje, kuri įsigijo medicinos technologijų bendrovę „Vitlita“. Taip pat įsteigė ir naują įmonę „Sormedica“, kuri specializuosis chirurgijos, onkologijos ir radiologijos srityse. Planuojama „Sormedica“ apyvarta šiemet sieks 5 mln. litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2012, 10:50 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:49 PM

Pasak „Interlux“ direktoriaus medicinos mokslų daktaro Audriaus Matuzevičiaus, plėsti ir stiprinti bendrovės veiklą skatina itin sparti mokslo ir technologijų pažanga laboratorinės medicinos, vaizdų diagnostikos bei minimalaus invazinio gydymo srityse.

„Bendrovės specializacija ‒ terapijos, vaizdų ir funkcinės diagnostikos bei laboratorinių tyrimų technologijos, tuo tarpu įmonė „Sormedica“ įsteigta tam, kad ypatingą dėmesį sutelktų tokioms greitai besivystančioms sritims kaip chirurgija, onkologija ir radiologija. Čia ypač reikalingi pažangiausi sprendimai, padedantys gydytojams gelbėti gyvybes ir gydyti ligonius greičiau, veiksmingiau, kiek įmanoma išvengiant nepageidaujamų gydymo padarinių“, ‒ sako direktorius A. Matuzevičius.

Bendrovėje „Sormedica“ šiuo metu jau dirba 13 specialistų, iš kurių pusę sudaro buvę „Interlux“ darbuotojai. Įmonei vadovauja solidžią vadovavimo darbo patirtį farmacijos ir medicininės įrangos srityse sukaupęs gydytojas Andrius Nikanorovas. Prieš tai A. Nikanorovas įmonėje „Interlux“ užėmė Invazinių gydymo technologijų padalino vadovo pareigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.