Vilniuje iškils dangoraižis už 48 mln. litų

Vilniaus Viršuliškių rajone 2014 metų pradžioje iškils 21 aukšto biurų pastatas „Grand Office“. Daugiau nei 81 metro aukščio ir 10 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastatą statys Suomijos koncernui priklausanti statybos paslaugų grupių Lietuvoje „YIT Kausta“. Į šį biurų pastatą planuojama investuoti daugiau nei 48 mln. litų.

Kiekvienas naujakurys galės be apribojimų modeliuoti erdves ir susikurti individualų interjero dizainą.
Kiekvienas naujakurys galės be apribojimų modeliuoti erdves ir susikurti individualų interjero dizainą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2012, 12:13 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:52 PM

„Su šiuo biurų centru mes Lietuvoje pratęsiame visos korporacijos patirtį vystant itin aukštų biurų pastatų projektus. Ne vieną aukštybinį biurų projektą „YIT“ įgyvendino Skandinavijoje, kaimyninėse šalyse, tad mes pasinaudosime šia patirtimi pirmą kartą vystydami tokį projektą čia, Vilniuje,“ – sako „YIT Kausta“ generalinis direktorius Kęstutis Vanagas.

Biurų pastatas pradėtas statyti Viršuliškėse, netoliese tiesiamo vakarinio aplinkkelio.

Pastate bus sumontuotos šalčio sijos, kurios užtikrins maksimalų komfortą. Taip pat planuojama įrengti ir rekuperatorinę kondicionavimo ir šildymo sistemą.

Pastato aukštų išplanavimas bus pritaikytas įvairiems poreikiams – juose bus ir erdvių darbo salių, ir įvairaus dydžio kabinetų. Kiekvienas naujakurys galės be apribojimų modeliuoti erdves ir susikurti individualų interjero dizainą.

Šalia „Grand Office“ planuojama įrengti poilsio zoną, skirtą darbuotojų atokvėpio valandėlei. Biurų centre taip pat veiks restoranas ir kavinė. Ant stogo numatyta įrengti lauko terasą su apžvalgos aikštele, iš kurios atsivers viso Vilniaus panorama. Ją pamatyti bus galima ir keliantis vienu iš dviejų panoraminių liftų.

Biurų centre įsikursiantiems darbuotojams ir jų svečiams bus įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės. Iš viso požeminėse aikštelėse ir šalia biurų centro bus įkurta apie 300 automobilių stovėjimo vietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.