Kas trečias rusas dėl didesnio atlyginimo pasiryžęs plastinei operacijai

Daug rusų priversti susirūpinti savo išvaizda, norėdami gauti geriau apmokamą darbą. Tačiau dažniausiai jiems tenka pakeisti drabužių stilių ir elgesio manieras. Nors kas trečias Rusijos gyventojas dėl aukštesnių pareigų ir didesnio atlyginimo pasirengęs net plastinei operacijai, rašo trud.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-11 00:01, atnaujinta 2018-03-15 13:54

Apklausos duomenimis, kurią atliko portalas joblist.ru, dėl didesnio atlyginimo ir karjeros perspektyvų kardinaliai pakeisti savo išvaizdą ryžtųsi ketvirtadalis apklaustųjų. Tiesa, vyrai tai prisipažino rečiau nei moterys.

Daugiau kaip pusė apklausos dalyvių norėtų geresnio psichologinio klimato darbo vietoje. Kas penkto respondento nuomone, tai padėtų atsikratyti kliūčių siekiant karjeros aukštumų. Beveik tiek pat apklaustųjų sutiktų su bet kokiais reikalavimais, pateiktais jiems priimant į darbą.

66 proc. respondentų pakeistų drabužių stilių ir padirbėtų su savo elgesio įpročiais. Kas dešimtas sutiktų atsisveikinti su tatuiruotėmis ir auskarais ant veido, 5 proc. respondentų būti priversti atsikratyti įgimtų trūkumų: mikčiojimo ir žvairumo, ištaisyti sukandimą, atsikratyti mikčiojimo ir žvairumo.

Daugumos apklausos dalyvių nuomone, toks aukojimasis pasiteisintų. Beveik pusė jų mano, kad pavyktų įsidarbinti geresniame darbe. Dar trečdalis apklaustų įsitikinusių, kad juos pradėtų labiau vertinti, todėl būtų lengviau dirbti, o 14 proc. paaukštintų pareigose, dar 7 proc. padidintų atlyginimą.

Apklausa parodė, kad 30 proc. dirbančių rusų pasirengusių plastinei operacijai vien dėl didesnio atlyginimo. Daugumai iš jų tai turėtų būti nuo 100 iki 500 tūkst. rublių per mėnesį. (10-50 tūkst. litų). Tačiau penktadalis respondentų sutiktų operacijai ir dėl 50 tūkst. rublių atlyginimo.

Dar tiek pat ryžtųsi jai, bet ne už mažesnį kaip 500 tūkst. rublių atlyginimą. Tačiau pusė apklaustų atsisakytų operacijos, nes galvoja, kad gali pasiekti norimo tikslo ir be jos. 3 proc. respondentų apskritai nepriimtinos plastinės operacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.