Išdalinti „Geriausių verslo bičių“ apdovanojimai

Lietuvos verslo darbdavių konfederacija (LVDK) penktadienį išdalijo „Geriausių verslo bičių 2012“ apdovanojimus. Tradiciniame konkurse renkama inovatyviausia, daugiausia naujų darbo vietų sukūrusi įmonė, eksporto lyderė ir sėkmingiausiai dirbęs jaunasis verslininkas iki 30 metų amžiaus. Netikėtai buvo apdovanotas ir renginyje apsilankęs l.e.p. premjeras Andrius Kubilius

Daugiau nuotraukų (1)

Aurimas Abišala

Dec 7, 2012, 4:15 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:22 PM

Šiais metais eksporto lydere tapo bendrovė „Vilniaus paukštynas“, inovatyviausia įmone pripažintas „Polivektris“. Daugiausia darbo vietų sukūrusios įmonės vardą pelnė „Capital City Group“, o sėkmingiausiai dirbančiu jaunuoju verslininku tapo Kelmės rajone, Tytuvėnuose, įsikūrusios bendrovės „Sivita“ direktorius Vytautas Sirusas.

LVDK generalinio direktoriaus Dano Arlausko teigimu, šiuo konkursu siekiama įvertinti geriausius lietuviškojo verslo atstovus - gamintojus ir paslaugų teikėjus, - skatinti verslininkus siekti kuo geresnių rezultatų, diegti inovacijas, pažangias technologijas, kokybės ir valdymo sistemas, didinti eksportą, kurti naujas darbo vietas.

Pasveikino A. Kubilių su gimtadieniu

Renginio pradžioje Danas Arlauskas pasveikino kadenciją baigiantį premjerą Andrių Kubilių su būsimu gimtadieniu ir įteikė dovaną.

„Aš jaučiuosi skolingas jums, gerbiamas premjere. Prieš du metus mane pasveikinote su gimtadieniu. Žinau, kad greit jūsų gimimo diena. Aludarių gildija paruošė tokį rinkinuką. Premjere, rinkis prekę lietuvišką!“, - pokštavo D. Arlauskas. Ant scenos užlipęs A. Kubilius padėkojo už „ginčus ir diskusijas“.

„Noriu padėkoti už ginčus ir diskusijas, kurie buvo labai svarbūs. Metai buvo nepaprasti, buvo daug iššūkių, krizių. Galime su pasididžiavimu pasakyti, kad visą tai atlaikėme. Dėl to, kad radome reikalingus sutarimus“, - sakė A. Kubilius. Taip pat sveikinimo žodį tarė švietimo ministras Gintaras Steponavičius, socialdemokratė Birutė Vėsaitė, buvo perskaitytas naujo premjero Algirdo Butkevičiaus sveikinimas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.