Pradėta ieškoti pirkėjų restoranų tinklą valdančiam „Čili Holdings“

„Ltk Capital“ laukia investuotojų, besidominčių restoranų ir kavinių tinklą „Čili pica“, „Čili kaimas“, „Čili Kinija“, „Tokyo“, „Tokyo China“ valdančia bendrove „Čili Holdings“, pasiūlymų. Kitų metų pradžioje su investuotojais ketinama pradėti derybas. 

„Čili Holdings“ priklauso restoranų ir kavinių tinklas Lietuvoje, kurį sudaro „Čili pica“, „Čili kaimas“, „Čili Kinija“, „Tokyo“, „Tokyo China“.<br>J. Stacevičius
„Čili Holdings“ priklauso restoranų ir kavinių tinklas Lietuvoje, kurį sudaro „Čili pica“, „Čili kaimas“, „Čili Kinija“, „Tokyo“, „Tokyo China“.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Aurimas Abišala

Dec 7, 2012, 4:51 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 7:22 PM

„Oficialios derybos dar nėra pradėtos. Sulaukę visų investuotojų pasiūlymų, juos vertinsime ir spręsime dėl tolimesnių veiksmų. Manome, kad pasiūlymų vertinimus ir derybas su potencialiais investuotojais pradėsime kitų metų pradžioje. Galimo investuotojo pasirodymas, nesukeldamas esminių pokyčių valdant įmonę, gerokai sustiprintų „Čili Holdings“ pozicijas“, – derybas komentavo „Ltk Capital“ valdybos narys Dainius Kalina.

  Žinomas verslininkas Tadas Karosas birželį buvo tapęs darbą atnaujinusios bendrovės „Čili Holdings“ valdybos pirmininku. Jis yra ir pagrindinis įmonės „LTk Capital“, valdančios „Čili Holdings“, akcininkas.

„Čili Holdings“ valdybos veiklai pusantrų metų vadovavęs Dainius Kalina pasitraukė iš aktyvios veiklos „Čili“ įmonių grupėje, bet liko „Čili Holdings“ valdyboje ir konsultuoja naujai suformuotą vadovų komandą maisto gamybos organizavimo ir rinkodaros klausimais.

Kiti valdybos nariai: Saulius Svitojus atsakingas už bendrovės finansų srities kuravimą, o valdybos narė Jurgita Bajoriūnienė – už personalo valdymą.

„Čili Holdings“ valdo restoranų tinklą Lietuvoje, kurį sudaro 84 Lietuvoje ir Latvijoje veikiančios maitinimo įstaigos: Lietuvoje veikia 45 nuosavo kapitalo ir 14 franšiziniai restoranai, o Latvijoje su „Čili“ ženklu dirba 16 nuosavo kapitalo ir 9 franšiziniai restoranai.

Konsoliduota „Čili Holdings“ restoranų grupės apyvarta 2011 metais siekė 114,57 mln. Lt, neįskaitant franšizinių restoranų. 2011 metų pabaigoje restoranų grupėje dirbo 1727 darbuotojai. Šiuo metu „Čili“ restoranų ir kavinių tinklą sudaro „Čili pica“, „Čili kaimas“, „Čili Kinija“, „Tokyo“, „Tokyo China“.

Specialiųjų tyrimų tarnyba rugpjūtį buvo sulaikiusi T. Karosą ir jo vadovaujamos bendrovės vyriausiąją finansininkę. Pranešta, kad jie sulaikyti dėl bankroto administratoriaus papirkimo.

Siekdamas, kad ikiteisminis tyrimas nebūtų siejamas su bet kokių įmonių veikla, T. Karosas rugpjūtį suspendavo savo veiklą visose įmonėse, kuriose jis ėjo pareigas ar buvo jų valdybose, tarp jų – ir „Čili Holdings“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?