Trakų Vokėje duris atvėrė nauja „Maxima“

Ketvirtadienį Trakų Vokėje atidaryta 221-oji prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė. Iki metų pabaigos Vilniuje planuojama atidaryti dar tris atnaujintas „Maxima“ parduotuves.

Ketvirtadienį Trakų Vokėje atidaryta 221-oji prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė.
Ketvirtadienį Trakų Vokėje atidaryta 221-oji prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2012, 2:19 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:03 PM

Ketvirtadienį duris atvėrusi Trakų Vokės „Maxima XX“, į kurią investuota beveik 19 milijonų litų, – pirmasis didelis prekybos centras šioje Vilniaus miesto dalyje: apsipirkti ir sutvarkyti kasdienius rūpesčius joje patogu tiek vietos gyventojams, tiek išvažiuojantiems iš sostinės Trakų kryptimi.

„Atidarydami šį prekybos centrą baigiame įgyvendinti 2012-iesiems numatytą strateginės plėtros planą – šiemet atnaujinome ir pastatėme tiek parduotuvių, kiek ir buvome suplanavę.

Statydami ir įrenginėdami naująją parduotuvę stengėmės, kad Trakų Vokės gyventojai joje apsilankytų dar iki Kalėdų bei prie pat namų esančioje erdvioje, modernioje parduotuvėje galėtų patogiai įsigyti ir kalėdinių dovanų, ir vaišių šventiniam stalui“, – sakė „Maxima LT“ generalinis direktorius Arūnas Zimnickas.

Naujosios parduotuvės prekybos salėje, kuri užima daugiau kaip 2500 kvadratinių metrų, įrengti sveriamųjų produktų skyriai: šviežios mėsos, žuvies, paukštienos, rūkytų mėsos ir žuvies gaminių, pieno produktų, konditerijos ir kulinarijos patiekalų – visi jie gaminami, ruošiami ir marinuojami čia pat veikiančiuose cechuose.

Kaip ir visose kitose naujai atidarytose tinklo parduotuvėse, Trakų Vokės parduotuvėje veikia rūkykla, kurioje rūkomi mėsos gaminiai ir žuvis. Iš viso parduotuvėje galima rinktis iš beveik 30 000 pavadinimų maisto ir pramoninių prekių.

„Naujojoje parduotuvėje darbą surado 120 vilniečių. Jie ne tik aptarnauja klientus, bet ir dirba maisto paruošimo cechuose, kuriuos įrengiame visose atnaujintose ir naujoseparduotuvėse. Mūsų tikslas – klientams pasiūlyti kuo daugiau vietoje pagaminto šviežio maisto“, – teigė „Maxima LT“ vadovas.

„Maxima XX“ Trakų Vokėje – jau trečia didesnė prekybos tinklo parduotuvė, atidaryta per kelias pastarąsias savaites. Atnaujintos ir gerokai praplėstos parduotuvės veikia Kauno Šarkuvos ir Vilniaus Viršuliškių gatvėse.

Iki švenčių sostinėje planuojama atidaryti dar tris atnaujintas parduotuves: Pelesos ir S. Stanevičiaus gatvėse bei Gedimino prospekte – šioje parduotuvėje prekių asortimentas bus pritaikytas specialiai skubantiems miesto gyventojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.