Kinų farmacijos įmonės fabrikas prilygsta Versalio rūmams

Žiniasklaidoje dažnai pasirodo vaizdai, kaip ankštuose ir purvinuose fabrikuose dirba tūkstančiai kinų darbininkų. Atrodo, kad šioje šalyje darbuotojų teisės dar ilgai daugeliui įmonių liks tik terminu, o ne vadovavimo principu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2013, 10:29 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:53 AM

Tai žinant, dar didesnę nuostabą kelia naujausia farmacijos įmonės „Harbin Pharmaceuticalsgamykla. Tinklapyje chinasmack.com paviešintos gamyklos nuotraukos, kuriose matomos dekoruotos aukso lakštais sienos, palubėje kabantys krištolo šviestuvai ir marmurinės grindys netruko patraukti interneto lankytojų dėmesio.

Vieni piktinosi („Dabar suprantu, kodėl taip brangiai reikia mokėti už vaistus“, - internete rašė komentatorius), kiti netruko pakrikštyti gamyklą „naujuoju Versaliu“, turėdami galvoje Paryžiuje esančius prabangius rūmus – meno muziejų.

Be kvapą gniaužiančios prabangos, gamyklos darbuotojai gali mėgautis ir kitomis privilegijomis – jų laukia viduje įrengtas baseinas, sporto, biliardo salės. Vienoje iš menių net stovi prabangus baltas fortepijonas.

Parengė Aurimas Abišala

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.