„Lietuvos ryto“ televizijai vadovaus L. Ryškus

Žinomas prodiuseris ir režisierius Linas Ryškus tapo naujuoju „Lietuvos ryto“ televizijos generaliniu direktoriumi. Šiame poste jis pakeitė žurnalistą Edmundą Jakilaitį.

Naujasis „Lietuvos ryto“ televizijos vadovas L. Ryškus juokavo, kad kažkada televizijos vadovo postą atidavė E. Jakilaičiui, o dabar perėmė iš jo.<br>J. Stacevičius
Naujasis „Lietuvos ryto“ televizijos vadovas L. Ryškus juokavo, kad kažkada televizijos vadovo postą atidavė E. Jakilaičiui, o dabar perėmė iš jo.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovydas Pancerovas

Jan 7, 2013, 6:13 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:26 PM

L. Ryškus pabrėžė, kad „Lietuvos ryto“ televizijos stiprybė yra intelektualus turinys: „Ši televizija pasirinko nelengvą kelią – kurti aukštos kokybės, intelektualų turinį. Tačiau akivaizdu, kad darbas buvo atliktas puikiai ir „Lietuvos ryto“ televizija tapo svarbiu nacionaliniu kanalu. Stengsimės, kad televizija išlaikytų tą aukštą kokybę, kuri yra pasiekta dabar.“

Svariausia „Lietuvos ryto“ televizijos programos dalis – žinios iš Lietuvos ir pasaulio. Viena didžiausių ir profesionaliausių žinių tarnybų Lietuvoje informacines laidas tiesiogiai transliuoja nuo ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro. Taip pat televizija rodo naujausią BBC ir „Discovery“ dokumentiką, kritikų įvertintus kino filmus.

Naujasis televizijos vadovas pabrėžė, kad stengsis išauginti auditoriją nemažinant intelektualaus turinio. „Ir toliau daug dėmesio skirsime žinioms iš Lietuvos ir viso pasaulio, rodysime įdomius filmus, patrauklias laidas, kurios ne tik teiks malonumą, bet ir praturtins mūsų žiūrovus“, - portalui lrytas.lt sakė naujasis televizijos vadovas.

Televizijos versle L. Ryškus dirba nuo 1995 metų. Jis kūrė tokius projektus kaip „Išsipildymo akcija“, „Robinzonai“, „Dar pažiūrėsim“ ir kitus.

Nuo 2004 metų L. Ryškus vadovo 5 kanalui, kuris 2008 metais virto į „Lietuvos ryto“ televizija. „Kažkada Edmundas iš manęs perėmė televizijos vadovo pareigas, o dabar vėl atidavė man. - juokavo L. Ryškus. - Kai kūrėm 5 kanalą, reikėjo plyname lauke sukurti kažką. Dabar reikia tęsti gerai pradėtą darbą ir išlaikyti kokybės lygį.“

Nors E. Jakilaitis nebevadovaus „Lietuvos ryto“ televizijai, tačiau jis ir toliau kurs populiarias laidas „Lietuva tiesiogiai“ ir „24/7“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.