Vilniaus centras ir violetinė karvė - šokolado reklamoje (video)

Vilniaus centre gyvenantys ir dirbantys miestiečiai be reikalo keikė praėjusį rudenį porą dienų sostinėje eismą pristabdžiusius ir šiek tiek triukšmo sukėlusius reklamos kūrėjus.

Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Jan 10, 2013, 9:48 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:18 PM

Minios jaunuolių, žingsniuojančių vienu ritmu, ir violetinė karvė sostinės centre vieniems kėlė susidomėjimą, kitus vertė bumbėti.

Po poros mėnesių darbo matyti rezultatas – reklaminis klipas, kuris ir subtilus, ir kiek ironiškas.

„Mieste, kuris nėra labai toli, gyveno daug žmonių“, - ekrane keičiantis vaizdams iš Vinco Kudirkos aikštės pasakojimą pradeda vyriškas balsas. Nuo pilkos kasdienybės ir susvetimėjimo miesto gyventojus ima gelbėti violetinė karvė.

Ji nedidele pompa ima pūsti orą į Vilniaus gatvių grindinį, kuris žmonėms po kojomis ima kilti tarsi pripučiamas čiužinys. Judėjimas po kojomis priverčia žingsniuojančius šypsotis ir įdėmiau pažiūrėti vienas į kitą, dalintis šiluma ir džiaugsmu.

Šokolado „Milka“ reklamai, kurią planuota rodyti per Rusijos ir Ukrainos televizijas, Vilnius pasirinktas dėl patyrusių Lietuvos reklamos kūrėjų ir palyginti mažų įkainių.

Idėjos autoriai – žymi, tarptautinių apdovanojimų pelniusi reklamos agentūra „Crispin Porter + Bogusky“, įsikūrusi Londone.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.