Naktį į Kauno alaus daryklą atgabentos dvi milžiniškos cisternos

Naktį į vasario 12-ąją Kauno gatvėmis, lydint keliems policijos ekipažams, buvo gabenamos dvi milžiniškos – maždaug 20 metrų ilgio – metalinės cilindro formos talpos. Jos atkeliavo iki Kaunakiemio g., kur įsikūrusi alaus darykla „Volfas Engelman“. Talpos bus montuojamos kitą antradienį, todėl minėtoje gatvėje dalį dienos bus matyti statybiniai kranai ir sunkusis transportas. Gali sutrikti automobilių eismas.

Kiekvienos iš dviejų cilindrinių konusinių talpų skersmuo siekia 5 metrus, jos sveria po 15 tonų, o į vieną jų telpa 1 770 hektolitrų.<br>Įmonės archyvas
Kiekvienos iš dviejų cilindrinių konusinių talpų skersmuo siekia 5 metrus, jos sveria po 15 tonų, o į vieną jų telpa 1 770 hektolitrų.<br>Įmonės archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2013, 12:17 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:45 AM

„Šios dvi talpos yra skirtos padidinti gamybos pajėgumams, jose bus fermentuojamas alus. Tikimės, kad kauniečiams šių išties įspūdingo dydžio talpų montavimo darbai bus įdomus reginys ir nesukels didelių papildomų nepatogumų“, – teigė alaus daryklos generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

Kiekvienos iš dviejų cilindrinių konusinių talpų skersmuo siekia 5 metrus, jos sveria po 15 tonų, o į vieną jų telpa 1 770 hektolitrų. Šios talpos per Klaipėdos jūrų uostą, specialiu alaus daryklos užsakymu, atkeliavo iš Vokietijos.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.