Brandaus amžiaus užsakovai - atgaiva kiekvienam architektui

Tai buvo vyriausi interjero dizainerės Marinos Sokolovos užsakovai. Nors kurdama mėgsta eksperimentuoti, su garbaus amžiaus žmonėmis to daryti ji nedrįso. Tačiau dirbti su šiais žmonėmis buvo vienas malonumas. „Nes negriūdavo kryžiumi dėk kiekvienos smulkmenos, kaip kad būna su jaunimu“, - šypsosi Marina.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 6:45 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:53 PM

100 kvadratinių metrų būstą su erdvia lodžija M.Sokolova galėjo įrenginėti neskubėdama. Nes jos užsakovai llabai užsiėmę, turintys daugybę veiklos, tad tokių dalykų, kaip interjeras itin nesureikšmino ir kūrėjos neskubino.

Per daug nesigilindami pritarė kone visiems dizainerės pasiūlymams.

Šį butą pati kūrėja vadina mėlynais namais, akivaizdu - juose daug šios spalvos. Kodėl? O todėl, kad ši spalva simbolizuoja solidumą, stabilumą. Matyt, ne be reikalo daugiausia uniformų pasaulyje pasiuvama iš mėlyno audinio.

M.Sokolova džiaugėsi pagaliau radusi tinkamą vietą ir baltam mediniam stalui, kurį jau seniai buvo nusižiūrėjusi viename salone, kuris moteriai labai patiko, tačiau niekaip nesugalvodavo, kur jį pastatyti. Brandaus amžiaus poros bute jis tiko idealiai.

Atsiradus stalui, nesudėtinga buvo prie jo derinti šviestuvus, kitas detales.

Nors paprastai vengia kičo, šį kartą M.Sokolova nusileido savo principams, ir liko patenkinta lodžijoje įkurdinusi elektrinį židinį. „Pakankami jauku ir gėlės nesušąla žiemą“, - pridūrė.

Tačiau ypač daug dėmesio ir širdies ji įdėjo šiuose namuose kurdama nuotraukų galerijas. Šios šeimos istorija - neeilinė, tad šeimininkai atidžiai atrinko svarbiausias nuotraukas, kurias Marija nunešė į laboratoriją, jas padidino, parinko rėmelius ir ant sienų sukūrė dvi didžiules nuotraukų kompozicijas.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė '12“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt. Aštuntus metus iš eilės portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius/įdomiausius 2012 metų interjerus.

Balsuoti už labiausiai patikusį ir išrinkti Tautos interjerą lrytas .lt skaitytojai galės kovo mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.