Stilingame lofte - pora ir du jų šunys

Tai buvo tamsi nyki maža skylė. Tokius savo namus pirmą kartą išvydo architektė Renata Mockutė. 38 kvadratinių metrų loftą už pigiai kartu su sutuoktiniu vyru Emiliu jie įsigijo prieš trejus metus. Ir tada sau iškėlė tikslą - padidinti ir pašviesinti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 16, 2013, 9:46 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:13 PM

Papildomų 19 kvadratinių metrų atsirado, kaip buvo suprojektuota antresolė. Joje - kaip įprasta loftui - nutūpė lova su stilizuotu lovūgaliu.

Augančią žolę primenantys laiptų turėklai, veidrodinis virtuvės spintelių fasadas, tarsi kabantis darbo stalas - šie interjero elementai sušildo griežtai padalintą būsto erdvę. Žavesio namams suteikia ir tikri kelmai, kuriuos Renata su Emiliu rado ir parsivežė iš draugų sodybos.

Juos išdžiovino, nudažė ir dabar tai originalios kėdės pramoninei erdvei įkvepiančios gyvybės.

„Lengva greta sunkaus, šalta greta šilto, rimta greta žaismingo - šie kontrastai mūsų namuose persipina tarpusavyje ir jie labai taikliai atspindi mūsų su vyru charakterius ir gyvenimo būdą“, - sako 26 metų Vilniaus Gedimino technikos universiteto absolventė. Savo naujuose namuose ji apgyvendinusi ir du šuniukus iš gyvūnų prieglaudos.

Kol neatskrido gandrai, augintiniams vietos užtenka? „Na, mūsų loftas vaikams auginti tikrai nėra tinkamas“, - nukirto kūrėja.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė '12“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt. Aštuntus metus iš eilės portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius/įdomiausius 2012 metų interjerus.

Balsuoti už labiausiai patikusį ir išrinkti Tautos interjerą lrytas.lt skaitytojai galės kovo mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.