Ryškius spalvotus namus vilnietė kuria tik laimingiems žmonėms

Indrają Marcinkevičienę namus sukurti kviečiasi tik jos darbus mačiusieji. Ryškiai gyventi tikrai ne visi gali ir nori. O dekoratorei patinka patikti ne visiems.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2013, 6:51 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:50 AM

„Jauni, gražūs, paprasti ir mieli žmonės, o paskutiniai mano užsakovai - dar ir labai laiminga šeima su dviem berniukais“, - apie kauniečiams įrengtą 216 kv. metrų namą sakė Indraja.

Didelėje erdvėje - dideli daiktai, nuo jų moteris pradeda kurti interjero scenarijų. O zonas skirsto ne pertvaromis, bet spalvomis. Nes tai - jos stichija.

Pavyzdžiui, kauniečių namo pirmajame aukšte sukūrė tris zonas. „Valgomasis - šviesus, svetainė - tai spalvotas židinys, ryškiaspalvis kilimas ir tamsiai pilkas pano. Poilsio zona - tamsesne už kitas. Taigi, šio namo erdvė - lyg visais metų laikais žydintis sodas. Ten tai saulėta, tai krapnoja. O kad namuose būtų geras oras, virtuvėje kabo skėčiai“, - štai kaip apie interjerą kalba I.Marcinkevičienė.

Virtuvę ji nupiešė baltai, tik didžiulis stalas - juodas, tarsi rojalis. Nuotaiką šeimininkams pasistengė sukurti parinkdama dryžuotas keramikines plyteles ir arbatinių formų šviestuvus. O durys iš miegamojo į vonios kambarį - aukso spalvos. Kodėl? O todėl, kad šių namų karalienė - žmona, tad durys jai paauksuotos...

Daugelis kolegų Indrają puola sakydami, kad ji per drąsiai spalvina klientų namus, tačiau dekoratorė atkerta: „Nė vieno sprendimo nepriėmiau nepasitarusi su užsakovais.“

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė '12“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt. Aštuntus metus iš eilės portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius/įdomiausius 2012 metų interjerus.

Balsuoti už labiausiai patikusį ir išrinkti Tautos interjerą lrytas .lt skaitytojai galės kovo mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.