JAV bankas „JPMorgan“ atleis 19 tūkst. darbuotojų

Didžiausias JAV bankas "JPMorgan Chase & Co." (JPM) preliminariai pranešė, kad atleis 4 tūkst. darbuotojų, nes banko generalinis direktorius Jamie Dimonas ketina mažinti nekilojamojo turto įkeitimo operacijų skaičių. Tačiau naujausiais duomenimis, bankas atleis net 19 tūkst. darbuotojų. Apie tai praneša BBC.

J. Dimonas siekia sumažinti išlaidas 1 mlrd. JAV dolerių po to, kai trejus metus iš eilės pranešama apie vangų įmonės grynąjį pelną.<br>„Reuters” asociatyvi nuotrauka
J. Dimonas siekia sumažinti išlaidas 1 mlrd. JAV dolerių po to, kai trejus metus iš eilės pranešama apie vangų įmonės grynąjį pelną.<br>„Reuters” asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 26, 2013, 5:31 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:38 AM

Po antradienį vykusios konferencijos buvo patikslinti duomenys: 3-4 tūkst. darbuotojų bus atleisti iš vartotojus aptarnaujančio skyriaus ir 13-15 tūkst. bus atleista iš paskolų už užstatytą turtą skyriaus.

4 tūkst. darbuotojų bus atleisti šiais metais, o likusi dalis - iki 2014 m. pabaigos.

Tokiomis priemonėmis bankas mažina bendrąsias išlaidas. 

J. Dimonas siekia sumažinti išlaidas 1 mlrd. JAV dolerių po to, kai trejus metus iš eilės pranešama apie vangų įmonės grynąjį pelną.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.