Advokatų kontora „Borenius” stiprina finansų teisės ekspertų grupę

Advokatų kontora „Borenius” Lietuva plečia savo veiklą - jos komandą papildė naujas partneris Evaldas Valčiukas. Tai šeštasis „Borenius” partneris Lietuvoje ir 42-asis partneris tarptautinėje „Borenius” grupėje, vienijančioje daugiau kaip 220 profesionalių teisininkų. E. Valčiukas advokatų kontoroje „Borenius” vadovaus Bankininkystės ir kapitalo rinkų praktikos grupei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-07 09:24, atnaujinta 2018-03-10 11:06

Per 17 metų darbo praktikos E. Valčiukas sukaupė daug žinių ir patirties bankininkystės, kapitalo rinkų bei investicijų valdymo srityse. Teisininko karjerą pradėjęs Vertybinių popierių komisijoje, vėliau dirbo pirmaujančiose finansų maklerių įmonėse, viename didžiausių Baltijos ir Šiaurės šalių regiono bankų bei jo investicijų valdymo bendrovėje. Įkūręs savo advokatų kontorą, toliau specializavosi ir konsultavo klientus teikdamas plataus spektro teisines investicines paslaugas.

„Džiaugiuosi, kad mūsų sparčiai augančios kontoros ekspertų grupė plečiasi, ir ją papildo energingas, patyręs, didelį įdirbį ir pripažinimą finansinėse institucijose turintis partneris. E. Valčiuko atėjimas sustiprins mūsų kontoros teikiamų paslaugų portfelį bankininkystės, finansų bei vertybinių popierių srityse, o jo sukauptos praktinės žinios bei profesionalumas leis užtikrinti aukštos kokybės konsultacijas klientams“, - teigia advokatų kontoros „Borenius” vadovaujantis partneris dr. Daivis Švirinas.

„Prisijungdamas prie ambicingos, tarptautinei grupei priklausančios advokatų kontoros galėsiu padėti klientams ne tik derybose dėl įsigijimų ir susijungimų sandorių finansavimo ir investicinių paslaugų srityse, bet ir sprendžiant aktualius šiandienos klausimus besikeičiančiame bankų sektoriuje. Pavyzdžiui, įmonių interesų atstovavimas bankų nemokumo atvejais ar iš naujo derantis dėl bankinių paslaugų sąlygų. “ - sako E. Valčiukas. Advokatų kontora „Borenius Lietuva” priklauso tarptautinei „Borenius” grupei, kurios ištakos siekia 1911 metus Suomijoje. Ši verslo teisės paslaugų grupė vienija per 220 profesionalių teisininkų pirmaujančiose verslo teisės advokatų kontorose Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, JAV, Rusijoje ir Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.