Kaip sukurti jaukų interjerą ekonominės klasės bute?

Ekonominės klasės butų interjerai nėra architektų svajonė, tačiau tai kartu - ir šioks toks iššūkis. Kai už nedaug reikia sukurti kažką. Architektė Audronė Ambrazienė nesirenka - patinka nepatinka užsakovas ar jo įsigytas būstas. Ji pasirengusi dirbti su kiekvienu, kuris pasitiki jos profesionalumu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2013, 5:54 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:05 AM

Todėl kai vieniems užsakovams įrenginėjo didžiulį namą, o jų bičiulė - jauna mergina buvo ką tik įsigijusi naują 59 kvadratinių metrų butą ir taip pat paprašė paslaugos - nė nebandė išsisukinėti.

Judviem dirbti nebuvo sunku - jau per pirmą bendrą kavos gėrimą, nusprendė ir paskaičiavo, kad pavyks namus paversti moderniais. „Kadangi šeimininkė kol kas gyvena viena, poilsio ir valgomąją zoną stengiausi pradžiuginti ryškiomis spalvomis, o miegamajame rinkomės ramesnius atspalvius, kad šioje patalpoje mintys susigulėtų“, - sakė A. Ambrazienė.

Šiame bute ji pirmą kartą sugalvojo virtuvės erdvę išskirti medinėmis lubomis - originalu.

Naujame sostinės rajone „Antakalnio terasos“ esančio buto įrengimas šiek tiek užtruko, mat apdailos medžiagų bei santechnikos architektei teko gerokai paieškoti - pigiausių, iš didžiųjų statybos prekyviečių pirkti nesinorėjo, o žinomų gamintojų produktams neužteko pinigų. Reikėjo rasti tarpinį variantą. Visi baldai pagaminti pagal architektės brėžinius.

Šis interjeras dalyvauja konkurse „Metų interjeras/Auksinė paletė '12“, kurio informacinis partneris yra lrytas.lt. Aštuntus metus iš eilės portalo interjeras.lt rengiamo interjerų konkurso tikslas išrinkti geriausius/įdomiausius 2012 metų interjerus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.