„Šauniausios biuro administratorės rinkimai“: ar tai tik gražuolė su trumpu sijonu?

Šią savaitę prasideda tradiciniai, jau 9 metus vykstantys „Šauniausios biuro administratorės rinkimai“. Šiemet visos Lietuvos administratorės ir sekretorės kviečiamos sulaužyti įsisenėjusius stereotipus apie savo darbą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2013, 7:56 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:49 PM

„Lietuvoje administratorės ir sekretorės darbas vis dar yra gerokai nuvertinamas. Kasdien bendraujame su įvairiausių įmonių administratorėmis ir žinome, kad jomis dirba visai ne tokios moterys, kokios vaizduojamos anekdotuose ar Holivudo filmuose“, - pasakojo rinkimus organizuojančios biuro prekių tiekimo lyderės Baltijos šalyse „Officeday“ rinkodaros vadovė Baltijos šalims Aušra Kazanavičienė.

Anot A. Kazanavičienės, administratorės ir administratoriai – išsilavinę ir kūrybingi žmonės, gebantys profesionaliai išsisukti iš itin keblių situacijų. „Šauniausios biuro administratorės rinkimai“ – puiki galimybė šios profesijos atstovams išbandyti save, atkreipti kolegų ir vadovų dėmesį, garsinti savo įmonę ir kartu sulaužyti stereotipus apie savo darbą.

Praėjusiais metais „Šauniausios biuro administratorės rinkimuose“ dalyvavo 149 dalyvės, rinkimų svetainėje apsilankė daugiau nei 100 tūkst. unikalių lankytojų.

„Daugiausia dalyvių sulaukiame iš didžiųjų Lietuvos miestų, tačiau vis dažniau rinkimuose ryžtasi dalyvauti ir administratorės iš mažesnių miestelių ir kaimų – Prienų, Molėtų, Gargždų, Daržininkų ir kt. Šiemet tikimės dar didesnio susidomėjimo nei pernai.

Taip pat labai laukiame dalyvaujančių vyrų. Tik šitaip galėsime sulaužyti vieną iš stereotipų, kad administratorės darbas tinka tik moterims“, - skatino A. Kazanavičienė.

„Šauniausios biuro administratorės rinkimuose“ gali dalyvauti įmonių sekretorės (-iai), biuro administratorės (-iai), vadovų padėjėjos (-ai) ar referentės (-ai). Norintys dalyvauti konkurse iki balandžio 1 d. turi užpildyti www.sauniausia-administratore.vz.lt svetainėje esančią dalyvio anketą. Net keturios pačios šauniausios administratorės ar administratoriai bus apdovanoti kelione „Tallink“ keltu „Baltic Queen“ į Stokholmą.

Rinkimai vyks keliais etapais. Balandžio 2 d. startuos viešas balsavimas ir atranka į TOP 16, kurios metu visi norintys galės palaikyti jiems patinkančius pretendentus.

Vėliau, atrinkti dalyviai rungsis dar trijuose etapuose ir galiausiai tik dvi šauniausios administratorės ar administratoriai pateks į rinkimų finalą. Balandžio 26 d. paaiškės rinkimų nugalėtojas.

„Šauniausios biuro administratorės rinkimus“ „Officeday“ tuo pačiu metu rengia ir Latvijoje bei Estijoje. „Kol kas dėl kalbos barjerų bei labai skirtingo balsuojančiųjų skaičiaus šalyse, galimybių rinkti šauniausios visų Baltijos šalių administratorės neturime. Tačiau tokių ketinimų ateityje tikrai neatmetame“, - kalbėjo A. Kazanavičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.