Šiaulių banko didysis prizas – senjorui iš Kauno

Rodos, Pranciškaus vardas šiemet neša sėkmę – Romos katalikų bažnyčia išsirinko popiežių Pranciškų, o Šiaulių bankas burtais nustatė terminuotųjų indėlių akcijos „Laimėkite auksinių skrynią” didžiojo – 10 tūkstančių litų – prizo laimėtoją. Juo tapo 72 metų Pranciškus Demenis iš Kauno.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-06 13:23, atnaujinta 2018-03-08 18:07

„Po banko atstovo skambučio visą savaitgalį galvoje sukosi įvairiausių minčių, ar ši naujiena ne pokštas, ar ne sukčių gudrybė. Iš pradžių nedrąsu buvo planuoti, kur laimėtą prizą panaudoti, kol jo neturėjau rankose.

Dabar nuoširdžiai džiaugiuosi tokia netikėta sėkme, – sako didžiojo indėlių akcijos prizo laimėtojas P. Demenis. – Laimėtus pinigus su žmona planuojame skirti namui remontuoti.”

Gyvenime fortūna Pranciškui buvo palanki – įvairiose loterijose jis yra laimėjęs telefoną, televizorių, kitų buities daiktų, smulkesnių piniginių prizų.

Garbaus amžiaus vyras pasakojo, kad visą gyvenimą buvo taupus žmogus. Nors ir teko kadaise finansiškai nukentėti dėl bankų griūties, jis įsitikinęs, kad saugiausias būdas taupyti – pasidėti indėlį banke.

Šiaulių bankas 5 mėnesius vykusios akcijos metu prizų fondą kaupė iš savo lėšų – akcijos metu didėjant klientų, padėjusių terminuotuosius indėlius ar pratęsusių indėlių sutartis litais arba eurais ilgesniam kaip 6 mėnesių laikotarpiui, skaičiui, sparčiai augo ir prizų fondas. 50 tūkstančių litų prizų fondas buvo sukauptas akcijai įpusėjus.

Papildomais akcijos prizais po 200 litų Šiaulių bankas nudžiugino 200 Šiaulių banko indėlininkų iš įvairių Lietuvos miestų: po 14 indėlininkų iš Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Vilniaus, po 10 iš Alytaus, Palangos, Panevėžio, Radviliškio ir Utenos, po 6 iš Biržų, Druskininkų, Mažeikių, Telšių ir Vilkaviškio, po 5 iš Anykščių, Birštono, Kelmės, Kuršėnų, Marijampolės, Plungės, Tauragės ir Visagino, po 4 iš Jonavos, Kėdainių, Kupiškio, Rokiškio, Šilutės ir Ukmergės.

Pirmą kartą 2011 metais Šiaulių banko akcijos „Laimėkite auksinių skrynią” didysis prizas atiteko Šiaulių rajono gyventojai, ilgametei Šiaulių banko indėlininkei. 2012-aisiais didįjį 10 tūkst. litų prizą laimėjo senjorų pora iš Rokiškio rajono.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl D. Kuolys rausta iš gėdos?