Ekonomikos forumas kvies lyderius prisiminti Lietuvą

Lietuva – migruojančių talentų valstybė. Lietuvių ekonomikos forumo organizatoriai „Global Lithuania leaders“ teigia, kad atėjo metas šiems talentams grįžti ir pasidalinti savo sėkme su Lietuva.

A. Guoga pastebėjo, kad Lietuvai reikia susigrąžinti tokius kaip jis, ar dar stambesnius verslininkus.<br>J. Stacevičius
A. Guoga pastebėjo, kad Lietuvai reikia susigrąžinti tokius kaip jis, ar dar stambesnius verslininkus.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2013, 11:48 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:18 AM

Organizacijos tikslą palaiko ir verslininkai.

„Lietuvoje oras geras, kamščių nėra, mokesčių politika nebloga, taigi galima čia kurti verslą. Mano tikslas yra pritraukti žmones, kad jie grįžtų ir vystytų verslą“, - ketvirtadienį vykusio forumo pristatymo metu kalbėjo Australijos lietuvis, verslininkas Antanas Guoga.

Anot jo, Lietuvai padėtų grįžę „tokie kaip jis, ar dar stambesni verslininkai“.

Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Vladas Sutkus pastebėjo, kad vienas svarbiausių renginio tikslų yra skatinti dialogą tarp Lietuvos ir užsienio verslo lyderių.

„Be konstruktyvių žmogiškų santykių nieko nebūna gyvenime, tame tarpe ir versle. Verslas yra grįstas sąžiningumu ir pasitikėjimu, kuris kuriamas tik bendraujant“, - pabrėžė V. Sutkus.

Pasaulio lietuvių ekonomikos forume susirinks lietuvių kilmės verslo lyderiai, kūrėjai ir sėkmingi asmenys: IT, gyvybės mokslų, autopramonės, komunikacijos, architektūros įmonių savininkai ir vadovai, stambūs investuotojai.

Pagrindiniai forumo pranešėjai bus lietuviškų šaknų turintys Massimiliano Fuksas (architektas, Italija), Johnas Mackas (automobilių verslas, Kinija), Jurga Žilinskienė (verslininkė, Didžioji Britanija), Angela Sinickas (komunikacijos, JAV), Fransicso Ricardo Blagevitchius (Brazilija).

Forumas vyks birželio 2-3 dienomis, parodų centre „Litexpo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.