J. Lopez atidarys mobiliųjų telefonų parduotuvių tinklą

JAV dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez pranešė apie savo planus atidaryti mobiliųjų telefonų parduotuvių tinklą, skirtą specialiai Lotynų Amerikos kilmės JAV gyventojams. Planuojama atidaryti 15 mobiliojo ryšio salonų, praneša „Associated Press“.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 23, 2013, 1:41 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:21 AM

Viva mobil“ ženklo tinklas taps oficialiu telekomunikacijų bendrovės „Verizon“ atstovu. JAV operatorės mobilieji telefonai ir paslaugos bus siūlomi už tą pačią kainą, kaip ir „Verizon“ firminėse parduotuvėse.

Pirmasis tinklo salonas duris atvers Niujorke birželio 15 dieną. Vėliau bus atidarytos parduotuvės Los Andžele (Kalifornijos valstija) ir Majamyje (Floridos valstija). Kompanijos atstovai žadėjo, kad parduotuvėse dirbantis personalas mokės abi kalbas - anglų ir ispanų, taip pat bus gerai susipažinęs su savo pirkėjų kultūriniais ypatumais.

„Viva mobil“ salonų tinklas - ne pirmoji J. Lopez patirtis versle. Dainininkė jau turi savo drabužių liniją, kvepalų ženklą ir kino kompaniją.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.