Ar myli savo darbovietę? Įrodyk!

Trečiadienį prasideda projekto „Aš myliu savo įmonę“ konkursas, kuriame dalyvauti gali visų Lietuvos įmonių darbuotojai bandydami įrodyti, kad būtent jie savo įmonę myli labiausiai.

Daugiau nuotraukų (1)

Edgaras Savickas

Jun 5, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:25 PM

Projekto tikslas – stiprinti Lietuvos įmonių klimatą, gerinti darbuotojų ir darbdavių santykius, ugdyti darbuotojų lojalumą ir komandinę dvasią.

Konkurso pradžiai pristatyti surengtoje spaudos konferencijoje Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) prezidentas Valdas Sutkus sakė, kad jie prie konkurso prisideda siekdami pagerinti verslo įvaizdį. Dėl prasto visuomenės požiūrio į verslą jis kaltino žiniasklaidoje nuolat eskaluojamas neigiamas naujienas, kurios, jo manymu, neturėtų užgožti gerųjų.

„Verslas kuria visą materialinę gerovę, tačiau žmonėms svarbi ne tik ji. Verslą galima būtų palyginti su organizmo kūnu, be kurio sielos buveinė taptų problematiška. Kaip sakoma, sveikame kūne – sveika siela“, – savo požiūrį į verslą aiškino V. Sutkus.

Personalo valdymo profesionalų asociacijos direktorė Nijolė Kudabienė teigė, jog „Aš myliu savo įmonę“ yra puiki galimybė darbuotojams parodyti jausmus savo darbovietei.

Konkurse dalyvauti galės tik teigiamus jausmus savo darbovietei puoselėjantys žmonės. Organizatoriai sakė, kad savo įmonės nekenčiantiems reiktų sugalvoti kitą konkursą.

N. Kudabienės manymu, patenkinti darbuotojai dirba geriau – maloniau aptarnauja klientus, įsigilina į duomenis.

LVK verslo renginių direktorė ir projekto vadovė Austėja Nainytė pristatė dar iki birželio 1 dienos internete vykusį fotolinkėjimų konkursą, kurio nugalėtoja tapo „Bitė Lietuva“.

Organizatoriai tikisi, kad įmonės dalyvaus ne tik norėdamos pasinaudoti nemokama reklama, bet iš tikro skatins savo darbuotojų optimizmą.

Birželio 5 d. prasidėjęs pagrindinis projekto konkursas tęsis iki šių metų spalio 1 dienos. Įmonės savo paraiškas teikti gali įvairiomis formomis, tinka nuotraukos, fotomontažai, videofilmai, eilėraščiai, prezentacijos, dainos ir kiti saviraiškos būdai.

Dalyvių darbai bus publikuojami projekto svetainėje www.myliusavoimone.lt ir „Facebook“ paskyroje.

Devyni daugiausiai patiktukų surinkę darbai bus pateikti vertinimo komisijai. Geriausieji bus apdovanoti spalio 17 dieną renginio, skirto Europos įmonės dienai paminėti, metu.

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.