Verslo gurmanai: „Vaišinkitės“

Trečią ar antrą kartą mes čia? „Ketvirtą“, - suskaičiavę, kiek gi kartų vyko „Verslo gurmanų“ vakarienė, biržos „Nasdaq OMX“ darbuotojai ima gausiai pilti ant salotų padažą. Juk galima ir visai smagiai, nevargstat, pavaišinti visus, kurie tik žvilgteli į jų gaminamus patiekalus.

„Verslo gurmanų“ apdovanojimai – tai verslo partnerių vienų kitiems ištartas „ačiū“.<br>D. Umbrasas
„Verslo gurmanų“ apdovanojimai – tai verslo partnerių vienų kitiems ištartas „ačiū“.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Audrė Srėbalienė

Jun 6, 2013, 9:12 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:43 PM

Atsipūtę ir linksmi. Tokios nuotaikos apimti banko „Swedbank“ lauko terasoje ketvirtadienio, birželio 6-osios vakarą leido šio banko verslo partneriai. „Nasdaq OMX“ - vieni jų. Pasak Vytautės Dudkutės, šiemet jie salotas ir kitus gardumynus gamino nesukdami galvos, kad ant jų bus pridėta per daug sūrio ar užbarstyta riešutų.

„Pernai vargome, kepėme krevetes. Šiemet nutarėme, kad galima vaišinti ir paprasčiau, neperkaistant“, - šypsojosi Vytautė.

Tačiau sūriai ant salotų subyra ne bet kokie. Tai gaminiai tų pieno perdirbimo įmonių, kurių akcijomis prekiaujama biržoje: „Pieno žvaigždžių“, „Rokiškio sūrio“, „Vilkyškių pieninės“ bei „Žemaitijos pieno“.

Svarbu – atvėsti

„Raidla Lejins & Norcous“ advokatų kontora į kokoso puodelius krovė ledus ir smaigstė šokoladu aplietas braškes.

„Taip jau gyvenime būna, kad žmonėms mūsų pagalbos prireikia, kai pasidaro labai karšta. Mes atvėsiname“, - ir advokatas Mindaugas Rimkus visiems smaližiams įteikia medinį šaukštelį su užrašu „Kas trečias – laimingas“.

Meksikietiškus patiekalus čirškinti viešųjų ryšių bendrovė „VRP“ , anot Sigitos Matonienės, sugalvojo ne šiaip sau. „Vasara. Karšta. Reikia aistros“, - nusijuokė Sigita.

Verslo uoslė

Šios vaišės – tai tik apšilimas prieš apdovanojimus, kuriais įmonės sugalvojo padėkoti vienos kitoms. Pasak „Swedbank“ atstovo Mintauto Miškinio, „Verslo gurmanų“ apdovanojimai – tai verslo partnerių vienų kitiems ištartas „ačiū“.

„Gurmaniškus patiekalus gali gaminti ne visi. Tik talentingieji. Strateginis mąstymas, drąsa, pasitikėjimas, gera uoslė, kantrybė ir nenumaldomas poreikis kurti. Tai visa, ko labiausiai reikia gurmaniškai verslo virtuvei', - sakė M. Miškinis.

Nominacijos – padėkos

Nominacijas – verslo apdovanojimus „Verslo gurmanų“ vakaronėje įmonės teikė vienos kitoms. Anot advokatų kontoros „Raidla Lejins & Norcous“ partnerio Irmanto Norkaus, „Verslo šiupinį“ jis mielai įteiktų bendrabučio Saulėtekyje komendantei Nadeždai, kuri jį, studentą, apgyvendino viename kambaryje su dabartiniu Lietuvos banko vadovu. Bet kadangi Nadeždos seniai pėdos ataušo, pirmoji nominacija - „Verslo šiupinys“ iš advokato I. Norkaus rankų atiteko privataus kapitalo fondui „Practica Capital“.

„Verslo virtuvės klasika“ nominaciją „Nasdaq OMX“ birža įteikė bendrovei „Grigiškės“.

Nominaciją „Verslo skonis“ KPMG Lietuvoje atstovas skyrė knygų leidybos grupei „Alma Littera“.

„Verslo muskatas“ - šį apdovanojimą SIC marketingo vadovė Rūta Gaudiešienė įteikė bendrovei „Lesto“.

„Verslo šiltnamis“ - nominacija, kurią „United Agencies“ skyrė „Baltic Property Trust“. „Verslo laurai“ - iš „VRP/Hill & Knowton” direktoriaus Mindaugo Ardišausko rankų atiteko bankui „SEB bankas“.

Nominaciją „Verslo mielės“ „Gild Corporate Finance“ skyrė bendrovei „Facilities Management“ . „Verslo krosnis“ nominaciją „Baltcap“ skyrė bankui „Šiaulių bankas“.

O apdovanojimą pats „Swedbank“ kaip „Verslo užkandį“ įteikė miltų gamybos bendrovei „Malsena plius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.