„Omnitel“ laikas naujai pradžiai - A. Zabulis paliko vadovo postą

Antanas Zabulis palieka „Omnitel“. Vietoje jo kompanijos prezidentu paskirtas Danas Strombergas.

A. Zabulis palieka "Omnitel".<br>T. Bauras
A. Zabulis palieka "Omnitel".<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 2:18 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:05 PM

„TeliaSonera“ Baltijos mobiliojo ryšio padalinio vadovas Kennetas Radne pabrėžė didžiulį A. Zabulio vaidmenį „Omnitel“ augant ir tampant didžiausia Lietuvos mobiliojo ryšio bendrove: „Aš labai gerbiu ir vertinu jo didžiulį indėlį į kompaniją ir į verslą. Tačiau atėjo laikas naujai pradžiai“.

„Kartu su kompanija nuėjau ilgą ir pokyčių pilną kelią, nuo J.P. Kazicko ir V.G. Gruodžio įsteigtos pirmosios Lietuvos mobiliojo ryšio bendrovės iki tarptautinės „TeliaSonera“ grupės narės, nuo balso paslaugų iki duomenų perdavimo kompanijos.

Šioje kelionėje buvo daug iššūkių, kuriuos įveikėme drauge su komanda. Žmonės, turintys panašias vertybes, yra svarbiausia – noriu nuoširdžiai jiems padėkoti ir palinkėti didelės sėkmės“, - sakė A. Zabulis.

D. Strombergas „TeliaSonera“ dirba daugiau kaip 20 metų, kompanijos viduje yra ėjęs daug vadovaujamų pareigų. D. Strombergas turi sėkmingo darbo komandoje ir organizacijos kūrimo, pokyčių ir susijungimo valdymo bei rezultatų pasiekimo sudėtingomis rinkos sąlygomis patirties.

2009-2012 metais jis vadovavo „TeliaSonera“ fiksuotojo ryšio padalinio kompanijai Danijoje ir pavertė nuostolingą kompaniją pelninga.

„Lietuvos mobiliojo ryšio rinka išgyvena iššūkių kupiną pereinamąjį laikotarpį. Mes planuojame užsitikrinti rinkos lyderio pozicijas ir padidinti pelningumą. „Omnitel“ įdiegs naują verslo modelį, padidinsiantį duomenų perdavimą ir sumažinsiantį balso paslaugų mažėjimą. Siekdami patenkinti vartotojų poreikius mobiliajam internetui, tęsime tinklo modernizaciją, toliau plėsime 4G LTE tinklo padengimą ir didinsime jo talpą”,- sakė K. Radne.

Šiais metais pirmą kartą istorijoje „Tele2“ aplenkė „Omnitel“ pagal gautas pajamas. „Omnitel“ pajamos smuko, o „Tele2“ augo. „Tele2“ taip pat pavyksta prisivilioti daugiausiai migruojančių klientų. Dėl to labiausiai kenčia „Omnitel“.

Teigiama, kad "Omnitel" akcininkai pastaruoju metu buvo nepatenkinti įmonės veiklos rezultatais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.