Kauniečiai sužinojo, kiek kainuos maudynės „Girstučio“ baseine

Ketvirtadienį Kaune duris iškilmingai atvėręs „Girstučio“ plaukimo kompleksas kauniečius ir miesto svečius turėtų priimti jau nuo liepos pirmosios. Centro direktorius Mindaugas Špokas akcentavo, jog kainos neturėtų kandžiotis: už 2 valandų trukmės pasiplaukiojimą ir pirties procedūras lankytojai mokės 20 litų. Vandens pramogos abonentus įsigijusiems lankytojams kainuos dar pigiau.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jun 20, 2013, 1:40 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:23 AM

Tikimasi, jog netolimoje ateityje „Girstučio“ plaukimo centras taps ne tik sportininkų, bet ir eilinių miestiečių populiaria laisvalaikio praleidimo vieta. Įkainius patvirtinusi Kauno savivaldybės taryba atsižvelgė į miestiečių perkamąją galią.

Vienkartinis 2 valandų trukmės apsilankymas centre su galimybe naudotis baseinu bei pirtimi kainuos nuo 20 litų. Nuolaidos bus taikomos moksleiviams, studentams, pensininkams bei neįgaliesiems, jie mokės nuo 15 litų.

Mėnesinis abonementas, suteikiantis teisę centre lankytis aštuonis kartus po 2 valandas, kainuos nuo 75 litų. Moksleiviams, studentams pensininkams bei neįgaliesiems teks mokėti nuo 45 litų.

Kauno plaukimo centro vadovas M. Špokas minėjo, kad jo laukia rimtas iššūkis – bus bandoma įdiegti naują vadybos sistemą, sukurti pavyzdį, kuriuo galėtų naudotis ir kituose šalies miestuose iškilsiantys plaukimo centrai.

„Mūsų tikslas, kad lankytojai sugeneruotų ne mažiau 1 mln. litų pajamų, kad sumažėtų iš savivaldybės pusės skiriami centro išlaikymo kaštai. Sportininkai užima tik 30 procentų viso baseino darbo laiko. Visa kita skiriama lankytojams“, - sakė M. Špokas.

Artimiausiu metu ketinama įrengti modernią automobilių stovėjimo aikštelės sistemą, leisiančią plaukimo centro lankytojams savo transporto priemones laikyti nemokamai.

„Lapkričio mėnesį galėsime matyti plaukimo centro finansinius rodiklius. Idealu būtų pasiekti ribą, kai 25 proc. paramos skirtų savivaldybė, o visa kita būtų užsidirbama“, - minėjo M. Špokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.