Skaitytojai ištikimi „Lietuvos rytui”

Dauguma skaitytojų lieka ištikimi didžiausiam nacionaliniam dienraščiui „Lietuvos rytas”. Tai įrodė pasibaigusi prenumeratos 2014 metams akcija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 13, 2013, 10:15 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:15 AM

„Dėkoju ir ištikimiausiems, ir naujiems mūsų skaitytojams. „Lietuvos rytas” toliau teiks jums patikimą informaciją, aktualias naujienas, aštrius komentarus iš Lietuvos ir viso pasaulio.

Ir, žinoma, mes nebijosime pasakyti tai, ko neišdrįsta kiti”, – pažadėjo dienraščio vyriausiasis redaktorius Gedvydas Vainauskas.

Nežymų prenumeratos sumažėjimą labiausiai lėmė emigracija. Kai redakcijos darbuotojai telefonu susisiekė su buvusiais prenumeratoriais, paaiškėjo, kad jie jau gyvena Airijoje, Skandinavijos šalyse, Vokietijoje.

Tradiciškai daugiausia žmonių „Lietuvos rytą” užsisakė Vilniuje ir Kaune, o per akciją prenumeratorių pagausėjo Ukmergėje, Mažeikiuose, Marijampolėje, Vilkaviškyje.

Skaitytojai, kurie suspėjo užsisakyti didžiausią nacionalinį dienraštį iki birželio 22 dienos, gavo ir puikią dovaną – enciklopediją „Lietuvos garbės kodas. Ženklai, istorija ir žmonės”.

Daugiau nei 350 puslapių knygoje yra daug unikalios, anksčiau niekur neskelbtos informacijos.

Joje rašoma apie žmones, kurie savo talentu, darbu, kilniais žygiais painiuose istorijos vingiuose nuo XVIII amžiaus iki mūsų dienų kūrė, stiprino, saugojo ir šlovino Lietuvą.

Akcijos metu užsisakiusiems „Lietuvos rytą” pašto skyriuose ir internetu enciklopedijos bus išsiųstos iki liepos 20 dienos.

Šį kartą skaitytojams buvo pasiūlyta ir išskirtinė galimybė užsiprenumeruoti tik antradienio ir šeštadienio dienraštį kartu su žurnalais „Stilius”, „TV antena” ir „Gyvenimo būdas”, taip pat priedu „Rytai–Vakarai”.

„Lietuvos ryto” populiarumą rodo ir pastarojo ketvirčio TNS nacionalinio skaitytojų tyrimo rezultatai. „Lietuvos rytas” yra akivaizdus šalies dienraščių lyderis, savo auditorija gerokai pralenkiantis visus konkurentus.

Vieną „Lietuvos ryto” numerį 2013 metų pavasarį skaitė vidutiniškai 320,4 tūkstančio žmonių. Antrojoje vietoje esančių „Vakaro žinių” rezultatas – 290,1 tūkst. skaitytojų, trečioje vietoje – „Respublika” (120,3 tūkst.).

Bendra „Lietuvos ryto” auditorija yra 677,9 tūkstančio skaitytojų. Tiek žmonių pavasarį per savaitę skaitė bent vieną šio dienraščio numerį. „Vakaro žinių” rodiklis – 606,1 tūkst., „Respublikos” – 265,7 tūkst.

Dienraščio „Lietuvos rytas” prenumerata tęsiasi. Užsiprenumeruoti didžiausią šalies dienraštį galima „Lietuvos ryto” biuruose, visuose pašto skyriuose ir internetu https://www.lrytas.lt/prenumerata/.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.