„Achemos“ valdyba neigia gandus apie galimą vadovų kaitą

Viešojoje erdvėje pasklido gandai, jog „Achemos“ koncernui vadovauti Valdemarą Vareiką paskyrusi „Achemos grupės“ valdyba jau ieško, kuo jį pakeisti, portalas lrytas.lt paprašė „Achemos grupės“ valdybos pirmininko Flemmingo Lindeloevo pakomentuoti šiuos gandus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2013, 6:07 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:21 PM

Paaiškėjo, kad V. Vareikos atleisti niekas neketina, tačiau bent vieno asmens vadovo pozicijai koncernas iš tiesų ieško.

„Užtikriname, kad jokie pasikeitimai koncerno vadovybėje neplanuojami ir net nebuvo svarstomi. V. Vareika toliau eis „Achemos grupės“ generalinio direktoriaus pareigas, o įmonėje „Achema“ ateityje turėsime paskirti naują vadovą, nes V. Vareika šiuo metu atsakingas už abi pozicijas“, - portalui lrytas.lt sakė F. Lindeloevas.

Kaip vienas iš galimai tinkamų tokioms pareigoms ganduose įvardijamas kiek seniau iš „Achemos“ koncerno vadovo pareigų atsistatydinęs Arūnas Laurinaitis. Su juo portalui lrytas.lt nepavyko susisiekti. 

Anot „Achemos“ grupės atstovų, A. Laurinaičio kandidatūra į jokias pozicijas nesvarstoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.