Išbetonuota viaduko virš Vilniaus Žirnių gatvės perdanga

Bendrovė „Kauno tiltai“ per 16 valandų nepertraukiamo darbo, išbetonavo virš Vilniaus Žirnių gatvės statomo viaduko perdangą. Vos prieš kelis mėnesius pradėti viaduko statybos darbai artėja link pabaigos, o tai - rekordiškai trumpas terminas tokio tipo transporto infrastruktūros objekto statybai.

Netrukus bus užbaigti ir likę viaduko statybos darbai.<br>Įmonės nuotrauka
Netrukus bus užbaigti ir likę viaduko statybos darbai.<br>Įmonės nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2013, 6:00 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:51 PM

„Viaduko virš Žirnių gatvės statybos darbus pradėjome tik balandžio pradžioje, o šiuo metu jau turime beveik užbaigtą statinį. Didžiausi ir atsakingiausi darbai – viaduko pamatai, atramos ir perdanga - jau įrengti,“ – sakė statybos darbams vadovaujantis įmonės „Kauno tiltai“ Tiltų statybos aikštelės vadovas Kęstutis Stankus.

Pasak jo, nuo vakar net 16 valandų be pertraukos, bendrovės „Kauno tiltai“ darbuotojai viaduko betonavimo darbus vykdė dviem pamainomis.

Įrengti 90 m ilgio ir 20,25 metrų pločio viaduko perdangą prireikė 1060 kubinių metrų betono, 90 tonų armatūros ir 42 tonų lynų. Perdangos išlengvinimui buvo panaudoti 648 metrai metalinių gofruotų vamzdžių, kurie leido sumažinti perdangos svorį ir optimaliau panaudoti statybines medžiagas.

Netrukus bus užbaigti ir likę viaduko statybos darbai. Sukietėjus betono perdangai bus klojamas hidroizoliacijos sluoksnis, įrengiama asfalto danga ir horizontalusis kelių ženklinimas, bus sumontuoti viaduko atitvarai, tvarkomi šlaitai ir prietilčiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.