Palangoje poilsiaujantis premjeras domėjosi kurorto infrastruktūra

Palangoje atostogaujantis premjeras Algirdas Butkevičius penktadienį susitiko su miesto meru Šarūnu Vaitkumi. Šio susitikimo metu buvo aptarti kurortui svarbūs klausimai, susiję su Palangos infrastruktūros plėtra, taip pat parodyti mieste statomi, tačiau visai Lietuvai svarbūs objektai.

A. Butkevičius pabrėžė, jog Palanga - kurortas, kuris yra visos Lietuvos turtas, keičiasi į gerąją pusę.<br>J. Stacevičius
A. Butkevičius pabrėžė, jog Palanga - kurortas, kuris yra visos Lietuvos turtas, keičiasi į gerąją pusę.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-08-02 17:06, atnaujinta 2018-03-02 04:50

A. Butkevičius buvo informuotas apie numatomą koncertų salės bei vilos „Anapilis“ rekonstrukciją, Birutės parko bei penkiasdešimtmetį švenčiančio Gintaro muziejaus rekonstrukcijos darbus, taip pat apie parengtus buvusio „Jūratės“ baseino bei buvusių gydyklų detaliuosius planus bei netrukus čia atsirasiančius kurortui svarbius objektus, modernias gydyklas.

Premjeras kartu su Š. Vaitkumi apžiūrėjo restauruojamą Kurhauzą bei aptarė tolesnio restauracijos finansavimo klausimus. Palangos meras Vyriausybės vadovui taip pat parodė statomą universalų sporto kompleksą bei kempingą Nemirsetoje.

Lankydamasis statomame sporto komplekse Ministras Pirmininkas pabrėžė, jog toks objektas Palangai - kurortui, kuriame treniruojasi geriausi šalies sportininkai, yra labai reikalingas.

Pasidžiaugęs, kad kurortas turės tikrai puikų kempingą, A. Butkevičius domėjosi planuojamu jo užimtumu, ypač žiemą. Š. Vaitkus informavo, jog šaltuoju metų laikotarpiu čia galėtų atsirasti slidinėjimo takai.

Apžiūrėjęs vykdomus projektus A. Butkevičius pabrėžė, jog Palanga - kurortas, kuris yra visos Lietuvos turtas, keičiasi į gerąją pusę.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.