Serbijoje įkurta nauja oro linijų bendrovė

Pirmasis Serbijos viceministras Aleksandras Vučičius ir JAE oro linijų bendrovės „Etihad airways“ vadovas Jamesas Hoganas ketvirtadienį pasirašė susitarimą dėl strateginio bendradarbiavimo su Serbijos vežėja „Jat airways“. Apie tai paskelbta Belgrade vykusioje spaudos konferencijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 2, 2013, 11:52 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:43 AM

Pagal nutartį Serbijos oro linijų bendrovė bus nuo rugpjūčio 1 d. pervadinta „Serbia airlines“.

Anot A. Vučičiaus, naujoji bendrovė „iki metų pabaigos pavers šalį oro transporto lydere regione, kuriame gyvena daugiau kaip 100 mln. žmonių“.

„30 mln. iš jų reguliariai keliauja lėktuvais“, - pabrėžė vicepremjeras.

Jis taip pat pranešė, kad „Serbia Airlines“ iki 2013 m. gruodžio pabaigos gaus 10 naujų keleivinių lėktuvų „Airbus A-319“ ir padidins turimą lėktuvų kiekį du kartus. Vėliau planuojama šiuos pakeisti šiuolaikiškesniais „Boeing 737“.

Jungtinių Arabų Emyratų įmonės vadovas savo ruožtu pareiškė, kad jau greitai Belgradas taps pagrindiniu oro transporto mazgu visame Balkanų pusiasalyje. „Tikime naujosios vežėjos sėkme, manome, kad ji uždirbs daug pelno“, - teigė Dž. Hoganas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.