„EasyJet“ steigėjas atidarys prekybos centrų tinklą

Kipro verslininko Stelios Haji-Ioannou verslo grupė „Easy Group“, kuriai priklauso pigių skrydžių bendrovė „easyJet“, planuoja atidaryti prekybos centrų tinklą „easyFoodstore“, apie tai pranešama verslininko pranešime, publikuotame easyfoodstore.com tinklapyje.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 5, 2013, 7:23 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:37 AM

Pirmąjį „bandomąjį“ prekybos centrą planuojama atidaryti devynių aukštų pastato pusrūsyje Londono Kroidono rajone. Pastate, kuris priklauso „EasyGroup“, bus taip pat įkurtas viešbutis ir sporto salė; du aukštus grupė ketina išnuomoti biurams.

„EasyFoodstore“ kuriama kaip mažų kainų prekybos tinklų „Aldi“ ir „Lidl“ konkurentė. Pastarosios vadinamos „didelių nuolaidų“ mažmenininkėmis.

Jos nustato minimalų antkainį prekėms ir ženkliai sutaupo apribodamos prekybos patalpų plotą, sumažindamos prekių asortimentą ir įdarbindamos nedidelį darbuotojų skaičių. Be to, didelių nuolaidų mažmenininkai prekes parduoda daugiausia su savo nuosavu prekės ženklu.

„EasyGroup“ buvo įsteigta dešimtajame dešimtmetyje. Grupė valdo kelis prekės ženklus, kurių pagrindinis ypatumas - žodis „easy“. „EasyGroup“ sudaro „EasyJet“, kino teatrų, viešbučių ir sporto salių tinklai. Grupė dirba ir finansų, visuomeninio maitinimo sektoriuose, teikia transporto paslaugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.