„Go Planet Travel“ užsakomuosius skrydžius vykdys „Grand Cru Airlines“

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ pasirašė sutartį dėl bendradarbiavimo su užsakomuosius skrydžius vykdančia bendrove „Grand Cru Airlines“. Pagal sutartį, „Grand Cru Airlines“ lėktuvai nuo rugsėjo vykdys užsakomuosius „Go Planet Travel“ bendrovės skrydžius keturiomis kryptimis: į Kiprą, Turkiją, Tunisą ir Kretos salą Graikijoje.

„Go Planet Travel“ prekybą kelionėmis pradės liepą, o pirmuosius poilsinius skrydžius iš Vilniaus oro uosto atliks jau rugsėjį.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
„Go Planet Travel“ prekybą kelionėmis pradės liepą, o pirmuosius poilsinius skrydžius iš Vilniaus oro uosto atliks jau rugsėjį.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-08-05 15:28, atnaujinta 2018-03-02 03:47

„Grand Cru Airlines“ pirmuosius skrydžius „Go Planet Travel“ užsakymu atliks su orlaiviu „Boeing 737-300“, kuriame telpa 148 keleiviai.

„Go Planet Travel“ prekybą kelionėmis pradės liepą, o pirmuosius poilsinius skrydžius iš Vilniaus oro uosto atliks jau rugsėjį.

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ bendradarbiauja ir su kitomis užsakomuosius skrydžius vykdančiomis kompanijomis, tokiomis kaip „Turkish Airlines“, „Finnair“, „Utair“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.