Smulkieji verslininkai galės reklamuotis nemokamai

Bendradarbiauti pradėję Šiaulių bankas ir paslaugų paieškos bei reklamos sistemos versliukai.lt įkūrėjai sieks vienyti šalies smulkiojo verslo atstovus ir padėti jiems tobulėti internetinės rinkodaros srityje.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 5, 2013, 3:41 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:47 AM

Bendradarbiavimo sutartį pasirašiusios įmonės smulkiojo verslo atstovams teiks išsamią informaciją verslo vystymo, internetinės rinkodaros ir finansavimo klausimais, taip pat dalyvaus bendruose projektuose.

„Rūpinamės, kad smulkieji verslininkai efektyviai reklamuotų savo verslą internete, o paslaugų ieškantieji tiksliai ir patogiai rastų tik kokybiškai parengtą informaciją“, - sako daugiau kaip prieš metus internete startavusios versliukai.lt sistemos įkūrėjas Daumantas Kirkutis.

Versliukai.lt svetainėje vos per kelias minutes galima susikurti asmeninį internetinį puslapį ir taip pradėti reklamuotis versliukai.lt ir google.lt paieškos sistemose. Pirmojo tinklalapio puslapio sukūrimą smulkiesiems verslininkams dovanos Šiaulių bankas.

„Mes tikime Lietuvos verslu ir esame pasirengę pasidalinti patirtimi su pradedančiais verslą, padėti kūrybingiems, aktyviems verslininkams augti, gilinti žinias, susirasti naujų partnerių. Manome, kad šiame procese partnerystė su versliukai.lt bus efektyvi pagalba daugeliui apie savo verslą svajojančių žmonių“, - sako Šiaulių banko Rinkodaros ir komunikacijos departamento direktorė Daiva Grikšienė.

Versliukai.lt sistema šiuo metu turi daugiau kaip 2400 užsiregistravusių narių. Kokybės standartus atitiko daugiau nei 1500 smulkiųjų verslininkų puslapių ir jų verslas jau yra pristatomas platformoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?