„Ikea“ restorano valgiaraštis prieš lietuviškus dienos pietus: pigiau ir skaniau?

Kai kurių sostinės daugiabučių gyventojai savo pašto dėžutėse jau rado naujutėlaičius lietuvių kalba išleistus „Ikea“ prekių katalogus. Likus kelioms dienoms iki pirmojo Baltijos šalyse šio prekybos tinklo parduotuvės atidarymo Vilniuje, „Ikea“ gerbėjai galės vartyti 326 puslapių katalogą ir žymėtis patikusius daiktus, kuriuos galės įsigyti jau kitą savaitę.

„Ikea“ prekybos centre įsikūrusiame restorane bus siūloma įvairių patiekalų iš lašišos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Ikea“ prekybos centre įsikūrusiame restorane bus siūloma įvairių patiekalų iš lašišos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 3:16 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:14 AM

Tačiau buvusieji šio tinklo parduotuvėse kitose šalyse neabejotinai laukia ir čia įsikursiančio restorano atidarymo. Mat ragavusieji jo maisto vienabalsiai tvirtina: pigu ir skanu.

Dienos sriuba – 99 centai, blyneliai su grietine bei uogiene – 2,99 lito, kiaulienos karbonadas su gruzdintomis bulvytėmis – 5,99 lito, kava su obuolių pyragu – 3,49 lito. Tokie specialūs pasiūlymai laukia vilniečių ir miesto svečių, kurie į „Ikea“ prekybos centre įsikūrusį restoraną užsuks nurodytomis dienomis.

O perkant vaikišką patiekalą, ledų porcija bus dovanojama.

Vaikai yra griežčiausi maisto kritikai. Todėl sudarydami vaikišką valgiaraštį restorano darbuotojai pasirūpino, kad patiekalai būtų ne tik skanūs, bet ir smagiai atrodytų. Pagrindinis patiekalas – linksmi ir skanūs žvėrelių formos makaronai su pomidorų padažu, obuolys, bruknių sultys ir vaisinis jogurtas. Visas rinkinys – 6,49 lito.

Vilniuje, kaip ir kituose „Ikea“ restoranuose, bus siūloma paragauti ypatingos švediškos lašišos. Kuo ypatingos? „Ikea“ dalyvavo daugiašaliame dialoge, vadovaujamame Pasaulio gamtos fondo, kuriame buvo nustatyti gamtos išteklius ir gamtą saugančio lašišų auginimo kriterijai ir standartai. Tai reiškia, kad jie naudosis tik ASC (Vandens kultūrų valdymo tarybos) sertifikuotų lašišų augintojų paslaugomis.

Taigi, Vilniuje atsidarysiančioje baldų ir interjero aksesuarų parduotuvėje, bus galima įsigyti ir žuvies, o restorane pilna lėkštė marinuotos lašišos su kalnu žalumynų tekainuos  8,99 lito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?