Naujasis „Teo“ vadovas džiaugiasi grįžtantis į Lietuvą

Šiemet viena po kitos atsisveikinusios savo generaliniais direktoriais Lietuvoje veikiančios didelės įmonės jau skelbia suradusios naujus vadovus. Telekomunikacijų bendrovei „Teo“ vadovausiantis Kęstutis Šliužas kol kas dirba Ukrainoje, į Lietuvą grįš spalio pabaigoje ir iškart, nuo lapkričio 1-osios, pradės eiti naujas pareigas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2013, 10:15 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:55 PM

Ukrainoje užsieninės patirties Švedijos įmonėje „Tetra Pak“ sėmęsis 41 metų K.Šliužas nuo gamybos pereis prie paslaugų sektoriaus.

„Tai labai įdomi ir patraukli vadovo pozicija, kurios būtų galima imtis bet kurioje pasaulio šalyje, tačiau grįžti į Lietuvą yra ypač džiugu. „Teo“ priklauso tarptautinei „TeliaSonera“ įmonių grupei, tad tarptautinės karjeros galimybės išlieka“, - mano K.Šliužas.

Nuo 2011 metų pradžios jis vadovauja bendrovės „Tetra Pak“ padaliniui Ukrainoje. Šioje bendrovėje jis dirba nuo 1996-ųjų. K.Šliužui teko padirbėti ir šios įmonės padaliniuose Lietuvoje, Rusijoje bei Italijoje.

Pastaruoju metu K.Šliužas taip pat buvo „Tetra Pak“ Rytų Europos bei Centrinės Azijos regiono vadovų komandos narys, atsakingas už pardavimus bei rinkodarą.

„Norėjau savo žinias ir patirtį pritaikyti kitoje srityje. „Teo“ yra itin patraukli bendrovė, savo rinkos lyderė, turinti stiprų finansinį ir technologinį pagrindą. O skandinaviška verslo kultūra, kurioje dirbau pastaruosius 17 metų, man yra labai pažįstama“, - kodėl panūdo keisti darbo vietą, aiškino K.Šliužas.

Nors esama ir būsima darbovietė yra skirtingos, vadovas randa ir panašumų: „Ir „Tetra Pak“, ir „TeliaSonera“ klientai yra tiek verslo įmonės, tiek privatūs klientai.

Be to, abejose kompanijose paslaugos yra paremtos technologijomis ir yra joms itin imlios. O verslo logika ir jo auginimas, klientų aptarnavimas, paslaugų kūrimas bei technologijų atnaujinimas yra bendros verslo vertybės, kurios man puikiai pažįstamos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.