Vilniuje padidės prabangių drabužių pasiūla

„Aprangos“ grupei investuojant į prabangos prekių segmentą, Vilniuje netrukus bus atidarytos kelios prabangių drabužių parduotuvės. Tokių „Aprangos“ grupės valdomų parduotuvių jau padaugėjo ir Latvijoje bei Estijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 16, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:23 PM

„Aprangos“ grupė jau pradėjo sostinės Rotušės aikštėje esančių parduotuvių pertvarką. Planuojama, kad iki kitų metų pavasario čia bus atidaryta franšizės teise valdoma „Burberry“ parduotuvė, taip pat kitos prabangios - „Emporio Armani“, „Ermenegildo Zegna“, „Hugo Boss“ ir „Mados linija“ - parduotuvės. Į šiuos projektus ketinama investuoti apie 10 mln. litų.

Pastaruoju metu prabangios prekės yra viena strateginių „Aprangos“ grupės veiklos krypčių. Per pastaruosius metus atidarytos ar rekonstruotos šešios parduotuvės Taline ir Rygoje.

„Aprangos“ grupė Baltijos šalyse valdo 143 parduotuvių tinklą: 92 - Lietuvoje, 38 - Latvijoje, 13 - Estijoje. Kontrolinis „Aprangos“ grupės akcijų paketas priklauso koncernui „MG Baltic“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.