Prie „Tele-3“ komandos prisijungė Arvydas Rimas

Dvidešimt pirmąjį sezoną TV3 televizija pasitinka atsinaujinusi. TV3 darbuotojų komandą papildė nepriklausomas verslo ir rinkodaros ekspertas Arvydas Rimas, nuo šiol eisiantis kūrybos direktoriaus pareigas „Tele-3“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 1:46 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:05 PM

A. Rimas rūpinsis visų žiniasklaidos koncerno „Modern Times Group“ (MTG) nemokamų televizijos kanalų Lietuvoje (TV3, TV6, TV8), televizijos internete TV3 Play ir radijo stoties „Power Hit Radio“ kūrybine veikla – programų, anonsų, marketingo, komunikacijos strategijos kūrimu, formavimu ir įgyvendinimu.

„Džiaugiuosi galimybe dirbti vienoje iš didžiausių Europoje tarptautinių žiniasklaidos kompanijų ir profesionaliausioje televizijoje Lietuvoje.

Sieksiu, kad MTG grupė būtų geriausio ir įdomiausio turinio vystytoja ir transliuotoja Lietuvoje, kad visi MTG transliuotojai (tiek TV, tiek radijas, tiek internetinė erdvė) taptų namais naujoviškai, įdomiai, originaliai ir aktualiai produkcijai“, – teigė „Tele-3“ kūrybos direktorius.

„Didžiuojamės, kad Arvydas su savo išskirtine patirtimi prisijungė prie mūsų komandos ir mes esame labiau nei kada nors anksčiau pasirengę priimti naujus iššūkius. Mūsų tikslas – ne tik pasiekti, kad MTG kanalų šeima būtų reitingų lydere, bet kartu su visa MTG komanda formuoti skaitmeninių pramogų ateitį Lietuvoje“, – ateities planus pristatė generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

A. Rimas yra įgijęs ekonomisto išsilavinimą, 15 metų dirbo „Palink“, kur iki šiol ėjo komercijos ir marketingo direktoriaus pareigas.

A.Rimas – verslo ir rinkodaros ekspertas, kuris pastaruoju metu vykdė įvairių įmonių verslo ir rinkodaros konsultacijas. Jis taip pat yra ISM lektorius, universitete dėsto verslo komunikaciją ir derybas, veda seminarus ir mokymus marketingo ir komunikacijos srityse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.