Generalinis prokuroras: gautos išvados dėl neteisėtų piniginių operacijų po „Snoro“ bankroto

Generalinis prokuroras Darius Valys patvirtina gavęs Lietuvos teismo ekspertizės centro išvadas dėl neteisėtų piniginių operacijų po „Snoro“ bankroto, tačiau jų turinio nekomentuoja.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 29, 2013, 11:26 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:34 PM

„Buvo kreiptasi į atitinkamus specialistus prašant pateikti išvadas dėl minėtų aplinkybių vertinimo. Jos šiuo metu yra gautos“, - sakė D.Valys „Laisvajai bangai“.

„Laisvosios bangos“ žiniomis, Lietuvos teismo ekspertizės centro rašte Generalinei prokuratūrai patvirtinama, kad paskelbus banko „Snoras“ bankrotą su bankroto administratoriaus Neilo Cooperio žinia neteisėtos operacijos buvo vykdomos.

„Laisvosios bangos“ teigimu, laidoje „Ryto tema“ dalyvavęs generalinis prokuroras nepaneigė, kad bendrovė „Novotersa“, kuriai tuomet vadovavo tuometinės Seimo Pirmininkės Irenos Degutienės sūnus Gediminas Degutis, yra susijusi su neteisėtomis finansinėmis operacijomis banke „Snoras“.

Į Lietuvos teismo ekspertizės centrą kreipėsi Specialiųjų tyrimų tarnybos Vilniaus valdyba, siekdama išsiaiškinti, ar tikrai bankrutavusiame banke „Snoras“ būta operacijų, kurios pažeidžia Bankroto įstatymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.