Lažybų kontoros: pirmosios čempionato dienos - kaip kosmosas

Visų sporto renginių metų lažybų organizatoriams galioja viena taisyklė: kuo daugiau staigmenų, tuo didesnis pelnas. Slovėnijoje vykstančios Europos krepšinio pirmenybės kol kas lažybų kontoroms - kaip aukso kasyklos. Mat favoritai krinta vienas po kito.

Daugiau nuotraukų (1)

Vakaris Deksnys

Sep 6, 2013, 10:53 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:01 PM

Per mažiau nei porą valandų vakar daugiau nei dvigubai uždirbo tie lažybų mėgėjai, kurie statė, pavyzdžiui, už italų pergalę prieš turkus arba už tai, kad čekai įveiks lenkus. Ką ir kalbėti apie drąsuolių, prognozavusių čempionato šeimininkų slovėnų pergalę prieš visų favoritais laikomus ispanus, pelną.

Tačiau tokių spėjikų gerokai mažiau nei tų, kurie masiškai stato (ir dažnai nemenkas sumas) už iš pirmo žvilgsnio stipresnes rinktines. Pastarosios kol kas klumpa, todėl pralošti pinigai byra į lažybų kontorų sąskaitas.

„Pirmosios dvi dienos tikrai neblogos, negalime to paneigti. Tiesa, jau iš anksto buvo tokių sporto mėgėjų, kurie, pasižiūrėję draugiškas rungtynes, ryžosi statyti prieš favoritus. Tiesa, jų nebuvo itin daug.

Vakar mus, galima sakyti, išgelbėjo ispanų pralaimėjimas, nes dauguma klientų tikėjosi jų pergalės“, - pasakojo lažybų kontoros „Tonybet“ vykdantysis direktorius Vytautas Kačerauskas.

„Orakulo“ analitikas Justas Naulickas žodžių į vatą nevyniojo: „Pirmoji diena - visiškas kosmosas. Iš profesinės pusės kol kas sekasi labai gerai“.

Pasak jo, akivaizdu, kad besilažinantys žmonės nesitikėjo tokios Europos pirmenybių pradžios. Tiesa, pamažu lietuviai atsitokėjo: jei statymų už serbus buvo nedaug, tai už makedonus jau plūstelėjo gerokai gausiau.

„Aišku, nepalyginsi su sumomis, kurios statomos už Lietuvos rinktinę. Todėl mūsų krepšininkų pergalė vakar buvo tikras desertas mūsų klientams“, - sakė J.Naulickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.