„Facebook“ vadovą iškoneveikusi kaunietė neteko darbo

Radijo stotis „Pūkas“ ir „Pūkas2“ bei Kauno regiono televiziją „Pūkas TV“ valdantis garsus Kauno verslininkas Kęstutis Pūkas atleido savo darbuotoją Virginiją Maksvytytę, nes jam neįtiko socialiniame tinkle „Facebook“ samdinės pagarsinta nuomonė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-18 16:07, atnaujinta 2018-02-22 01:54

„Facebook“ paskyroje žurnalistė rašė:

„Va per tokius debilus kaip Kęstas susirenka dar debiliškesnių pensininkų gauja praplautomis smegenimis, kurie dar ir sugeba dalyvauti rinkimuose ir išsirinkti Valinską, Uspaschiką, Venskienę ir dar bala žino ką, kas tik dažniau matomas telike. Ačiū Die, sugebėjau sunaikinti dalį platinamų lankstinukų ir gal kokiu pensininku susirinko mažiau... Būtų visai gera akcija „Neleisk balsuoti Babytei“ arba „Kęstuti, pabaik aukštąjį arba daryk humoro laidas politikos temomis“. Per tokius kaip jis Lietuva ir politika tampa absurdiško provincionalumu išraiška. Liūdna ir gėda“.

Vėliau žurnalistė šį įrašą panaikino.

Paprašytas pakomentuoti situaciją K.Pūkas atsakė trumpai drūtai: „Žmogus metus laiko dirbo. Kaip ji dirbo – ne jūsų reikalas. Dabar prisidirbo, parašė pareiškimą ir išėjo“.

Įmonės „Personalo sprendimai“ direktorės Neringos Sabeckienės teigimu, darbuotojai turi gerbti savo vadovo nuomonę. Jei nesutampa darbuotojo ir įmonės vadovo filosofija, galima savo nuomonę išsakyti socialiniuose puslapiuose.

„Jei žmogus išsako, kas jam blogai, o įmonės vadovas darbuotoją atleidžia, galbūt reakcija į situaciją per aštri. Bet jos nutylėti jokiais būdais negalima. Tai – žinutė darbdaviui, jog kažkas netvarkoje“, - lrytas.lt sakė N.Sabeckienė.

Tačiau, pasak jos, toks darbuotojas, kuris darbdavį vadina „debilu“ dirbti negali. „Tu gali pasakyti, kas nepatinka, tačiau tam yra tinkamas žodynas“, - sakė pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.